Szerintetek mennyire jogos a PDSZ legfrissebb követelése?
Hát a szavazó felület szerint 50-50, szóval valakinél még ezek szerint ugyanúgy vannak bajok.
De igen, kérdéses.
Túl van tolva ez az egész koronavírus.
Aki be van szarva a buszra se üljön fel, mert nagyobb az esélye, hogy meghal balesetben.
Én nagyon nem kedvelem őket, de most kivételesen igazuk van.
Ma jelent meg több elemzés is, érdemes elolvasni őket (portfolio.hu).
Holnap pedig reggel fél nyolckor OV. nyilatkozik a Kossuth rádióban.
Rakd össze.
#4 Orbán Viktor majd elmondja, hogy minden rendben van, az eü felkészült akár húszezer betegre is, az ország pedig ki fogja bírni a terhelést. Mert az országnak működnie kell.
Pontosan ezt várom tőle :D Mást nem nagyon tud mondani. Esetleg kitalálja, hogy Soros tehet mindenről. Ezt bármikor kinézem belőle, hogy kijelenti.
#4 Sejtem mely Portfolis cikkre gondoltál, el is olvastam csak ezzel az a baj, hogy tavasszal se azt jósolták ami volt. Jó igaz, akkor tényleg komoly korlátozások voltak így nem tudhatjuk, hogy ha hagyjuk elterjedni mi lett volna de ha a svédeket vesszük alapul megse közelítette a valós érték a tudományos, modellezős értékeket.
Arról nem beszélve, hogy a kormány elintézi, hogy ellaposodjon a járvány görbéje kevesebb teszttel.
Tavasszal melyik elemzés nem jött be? Röst Gergelynek pl. tökéletesen igaza volt, más konkrét "jóslásra" nem emlékszem a tavaszi időszakról.
Egyébként erre gondoltam, ha nagyot tévednek és "csak" fele halott lesz (kétlem, hogy durván elszámolták volna magukat), az is nagyon sok:
Jakab Ferenc is nyilatkozott pár napja, a héten jelent meg egy Röst elemzés is, mindegyik ugyanazt az irányt mutatja.
Legyen szemed a látásra.
#7 Maximum veled az élen
:D
Még jó, hogy nem a tanker állapítja meg a tp-t.
A háziorvosok kaptak értesítést, hogy foglmegbet kóddal (2) vegyék a pedagógusokat telen állományba (munkakör tavaly óta kötelező az igazoláson, de a tp naplóba addig is be kellett jegyezni). Ha kettes kód van, a mák életbe 100% tp-t fejt, vírustól függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!