Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van annak hírértéke,...

Miért van annak hírértéke, hogy X pedagógus meghalt a koronavírusban?

Figyelt kérdés
A pedagógusok talán egy külön fajt alkotnak, ami eddig mindenre is immunis és örök életű volt, de a COVID még őket is kinyírja?

2020. okt. 22. 21:28
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
76%
Mert a pedagógus legjobban kitett mindenféle fertőzésnek. Ezt onnan tudom hogy amíg tanároskodtam minden nyavaját elkaptam a kölköktöl a himlőtől az influenzáig. Sőt állandóan szemölcsösek voltak az ujjaim amit fagyasztatnom kellett a bőr- és nemibeteg gondozóba.
2020. okt. 24. 02:47
 12/33 anonim ***** válasza:
96%
Van olyan suli itt a városban, ahol 13 tanár koronás, mégsem csináltak semmit. Ja, de. Majd az őszi szünet. Az mindegy, ha a tanár megbetegszik, vagy hazaviszi a családba, s ilyen esetben a gyerek is a nagyszülőknek, szülőknek hazahurcolhatja a vírust. Mert abban az osztályban, ahol egy pozitív gyerek van, ott van még legalább 5-6 az tuti. De ez senkit sem érdekel...
2020. okt. 24. 09:21
 13/33 anonim ***** válasza:
82%

"ha a tanár megbetegszik, vagy hazaviszi a családba... a nagyszülőknek, szülőknek"

Erre volt az a válasz, hogy ha nem akarja vállalni a kockázatot, vegyen ki fizetetlen szabit. Undorító.

Mit csinálnának, ha a szünet után tömegével nem akarnának újra munkába állni a tanárok?

2020. okt. 24. 09:25
 14/33 anonim ***** válasza:
84%
Jaj mert mintha olyan sok tartalékjövedelme lenne egy pedagógusnak, hogy fizetetlen szabit vehessen ki.
2020. okt. 24. 15:57
 15/33 anonim ***** válasza:
83%

Erről beszélek.

De ha tömegesen nem vennék fel a munkát, mert nem biztosítja a munkaado a biztonságos munkavegzes feltételeit, azzal talán elerhetnenek valamit. Legalább azt, hogy egyszerre csak fele annyi diák járjon iskolába, amivel máris kb. felezodne a rizikó.

2020. okt. 24. 16:07
 16/33 anonim ***** válasza:
75%
09:21-es vagyok. Én is tanár vagyok, s nem arról van szó, hogy nem akarnánk dolgozni, de az iskolai járványkezelési protokoll nevetséges. Ha megbetegszik egy tanár, senki nem kerül karanténba, hiába tanít esetleg 10 osztályban is. Ha egy gyerek betegszik meg, az osztálytársaik(vagy csak egy része) karanténba megy, az őket tanító tanárok nem, ők nyugodtan taníthatnak tovább. Nekem is volt egy koronás tanítványom, egy nagyon kicsi teremben van alapból az osztály, nemhogy 1,5 méter, de fél sincs köztünk. Az ÁNTSZ mégsem küldött karanténba se engem, sem más tanárt. Mentünk ugyanúgy tanítani. Ennek már 3 hete, hála Istennek senki sem lett bizonyítottan kovidos. Hogy valóban nem, azt nem tudom, mert ketten is a pedagógusok közül betegek voltunk míg a gyerek iskolába járt(én 2 napig lázas, semmi erőm nem volt, még a pisilés is fájt, utána kis torokfájás, köhögés, majd egy hét múlva nehezen kaptam levegőt, mintha befogták volna az orrom), de nem teszteltek sem engem, sem a kolleganőmet, mert "biztos, hogy nem korona!!" Szóval csak a biztonságos munkavégzés feltételeit szeretnénk, nem mindenképp online oktatást...
2020. okt. 24. 20:14
 17/33 anonim ***** válasza:
83%

"nem arról van szó, hogy nem akarnánk dolgozni, de az iskolai járványkezelési protokoll nevetséges"

Pont ezért nem is lenne szabad dolgoznunk!

2020. okt. 24. 20:18
 18/33 valaki : ***** válasza:
54%

16-os

Nálunk nem így van. Pozitív pedagógus miatt több osztály került karanténba. Meg két másik tanár is. Mind egy beteg tanár miatt.

2020. okt. 24. 22:52
 19/33 anonim ***** válasza:
51%
Ez is csak azt mutatja, hogy milyen kaotikus az egész.
2020. okt. 25. 04:22
 20/33 anonim ***** válasza:
47%
És komolyan van aki elhiszi, hogy majd a fertőtlenítés megoldja a problémát?
2020. okt. 25. 08:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!