Az SZFE-sek mégis összeborultak az ellenzékkel? Elszólták magukat?
Azt nyilván nem mondják el az M1-en, hogy egyébként mennek az órák, sőt ezen a héten is megtartják az órákat, annak ellenére, hogy a kancellár jogszabályellenesen szünetet rendelt el.
"Ki kárpótolja azokat, akik miattuk nem tudnak tanulni?" - nincs ilyen, mert az órákat megtartják, ma maradt el néhány óra, mert néhány termet lezáratott a kancellár.
"Tudnál küldeni egy linket, hogy az SZFE-sek mikor, milyen formában utasították el az ellenzéki pártok állítólagos felkínálkozását?"
Tudnal küldeni linket ahol a Fidesz elhatarolodik a darnózseli hentestől? Ja hogy nincs ilyen? Ezek szerint a fideszesek is fel akarjak vagni a feleseguket?
Na kb ennyit er ez a kerdes
Értem, tehát például ha te csinálsz valami rendezvényt, ami nekem tetszik, és én elmondom, hogy egyetértek veled és támogatom amit csinálsz, akkor én szerveztem meg a te rendezvényedet? És mi akkor most együttműködünk?
Hát végülis nem rossz gondolkodás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!