Árokpart kérdése:
Más is van rajtam kívül aki egyébként nemzeti érzelmű és velem hasonlóan úgy látja, hogy az SZFE egyetemisták blokádja egy valódi nemzeti kibontakozás?
Figyelt kérdés
Gyakorlatilag 2006-tól folyamatosan követem aktívabban a politikai történéseket, tüntetéseket és valamiképpen a hallgatók tiltakozása véleményem szerint hasonlít a 2006 szeptemberében kezdődött tüntetések első napjaihoz mikor még a pártok nem telepedtek rá az eseményekre. Sok fórumon olvastam véleményeket akik a megszokott baloldali akár sorosista eseményeket látják a diákok tüntetésében, de ez most szerintem egészen biztosan nem az. Valamiképpen a jellege, szellemisége, a diákok megnyilatkozásai nem hasonlítanak pl. sem a CEU elleni tüntetésekhez vagy a többi hasonló vasárnap délutáni sétás tüntetésekhez. Itt a hallatók esetében nem az látszik, hogy van egy előre megírt forgatókönyv, a nyilatkozatok, a viszonylag lassan két hónapja tartó szervezettsége hasonlít 2006-hoz. Akkor is október 23-áig kitartottak az események. Most sokan mondanák, hogy jó-jó de akkor mennyien álltak a tüntetők mellett és most mennyien a diákok mellett. Az a helyzet, hogy az emberek manapság már nagyobb egzisztenciális félelelmben élnek, szinte majdnem minden ember munkahelye vagy így vagy úgy, de a hatalomtól függ még akkor is ha vállakozónál dolgozik munkavállalóként. Még maguk a vállalkozók sem bátrak annyira. 2006 őszén az emberek azt hitték, hogy erős annyira a szabadság, hogy érdekeiket tudják érvényesíteni ma meg már inkább bizonytalanok. Elképzelhető, hogy ez a helyzet?2020. okt. 18. 21:18
11/17 anonim válasza:
8
Nekem most rendesen bejött, a videó is, hang, minden.
12/17 anonim válasza:
11 Jó neked. Én most telefonom vagyok lehet az a baj.
A második linkere nem is reagál ez a vacak.
13/17 anonim válasza:
Az Eszenyit ki is tiltották a Vígszínházból. Be se léphet, az általa rendezett darabok próbáit csak videón nézheti meg és ímélben szólhat hozzá.
15/17 anonim válasza:
Pestif..szokat nem olvasok. Egy hulladék.
16/17 anonim válasza:
Ki ezek között a színészek között a nemzeti érzelműként ismert?
Bánsági Ildikó Nagy-Kálózy Eszter Hernádi Judit Nagy Zoltán
Reisz Gábor Szirtes Ági Molnár Áron Pintér Béla
Básti Juli Pogány Hudit Rába Roland Szilágyi Csenge
Polgár Csaba Halász Judit Szabó Győző Bánfalvi Eszter
Kovács Adél Jordán Adél Székely Kriszta Elek Ferenc
Rujder Vivien Pelsőczy Réka Alföldi Róbert Lázár Kati
Csákányi Eszter Ónodi Eszter Kis Hajni Ötvös András
Ascher Tamás Pálfi György Mácsai Pál Túróczy Szabolcs
Mucsi Zoltán
KI(k) a kakukktojás(ok)?
17/17 anonim válasza:
Épp ma jelentették be az ellenzéki pártok, hogy azért nem mennek Hadházy tüntetésére, mert az SZFE-sre mennek. Nincs több kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!