Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit szólsz, hogy kikapott az...

Mit szólsz, hogy kikapott az ellenzék Borsodban?

Figyelt kérdés

2020. okt. 11. 20:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 anonim ***** válasza:
73%
Gyuri bácsi ilyenkor most sír, vagy nevet? Nagyobb dilemma ez neki, mint a disznóhús ingyen... :D
2020. okt. 11. 21:36
 22/75 anonim ***** válasza:
59%

#20 a nagyonfelvilágosult ellenzékiek meg el sem mentek szavazni. A városokban.

Bruhahahahaha...

2020. okt. 11. 21:37
 23/75 anonim ***** válasza:
34%
21:30: nézd, ez a választék. Nem lehet mit csinálni. Az összefogás pedig a választási törvénynek köszönhetően elemi kényszer. Bírónál persze biztosan lett volna jobb jelölt is, remélem, 22-ben mindenki múltjának alaposan utánanéznek, és olyanokat hoznak, akikbe nem lehet ilyen egyszerűen belekötni.
2020. okt. 11. 21:38
 24/75 anonim ***** válasza:
69%
Nincs olyan, hogy kényszer. Mert akkor valójában nincsen alternatíva. Ha csak ennyit tud kitermelni az ellenzék, akkor nincs ellenzék. Az a baj - és ezt nagyon szomorúan írom le - hogy nincs elég ellenzéki szavazó. Akik vannak, azoknak egy részét, ahogy engem is, elrettenti az, hogy a szavazatát az MSZP-re meg a DK-ra kellene adnia. Nekem ez nem járható út, ők éppen annyira vállalhatatlanok, mint a Fidesz. Így nekem most nincs kire szavaznom. Őszintén végiggondoltam, én mit tettem volna, ha ebben a választókörzetben élek, hát valószínűleg távol maradok vagy függetlenre voksolok.
2020. okt. 11. 21:41
 25/75 anonim ***** válasza:
66%

#22 Az még nem jutott eszedbe - csak úgy véletlenül - hogy azok, akik képesek összeállni ilyen elvtelenül egymásssal, akik képesek beállni gyurcsány mögés, akik képesek egy zsidózót közös jelöltnek állítani és mellette kampányolni, akik kiálltak az ál-mentős hisztivel, a bajai hazugságvideóval, az orrod előtt akartak átverni egy qrva nagy képpel maint fekszenek fejre tett kézzel a tévé székház palóján, azok talán, tényleg csak talán, másban is hazudtak neked, más aljasságra, elvtelenségre is képesek? Mondjuk olyanra hogy hazudtak neked most is reggel, éjjel meg este és nincs is itt akkora korrupció, nincs minden ellopva, és nincs diktatúra?

Hogy azért hazudnak neked ezekben is, hogy megszerezzék a szavazatodat?

Kicsit sem jutott még eszedbe? Mert kellene!

2020. okt. 11. 21:41
 26/75 anonim ***** válasza:
54%

Dr.O.V.Mihály és a kolompér kombinált ereje újra győzelemre vezette a FIDESZT!!!

🎉🥇🍊🍊🥇🎉

2020. okt. 11. 21:42
 27/75 anonim ***** válasza:
37%
27-es, engem nem kell meggyőzni arról, hogy az MSZP, a DK és a Jobbik micsoda. Nem kérdés. Viszont hadd kérdezzek vissza: mit szólsz Mészáros gazdagodásához, a haveroknak kiszórt milliárdos támogatásokhoz, a trafikmutyihoz, a letelepedési kötvénymutyihoz, Tiborcz Pista ügyeihez, Szíjjártó jachtozásához, az egészségügy és az oktatás lezüllesztéséhez? Neked ez így szó? Ilyen országban szeretnél élni? Mert én nem, főleg a gyerekeim miatt nem. Reggelig lehetne sorolni a fideszes mutyikat, nekem ezt nem veszi be a gyomrom.
2020. okt. 11. 21:45
 28/75 anonim ***** válasza:
54%

#29 Szépen felsoroltad azokat az ostobaságokat amiket az ellenzéki média meg politikusok nyomtak az agyadba.

Pontosan ezt kérdeztem tőled, hogy nem jutott-e az az eszedbe, hogy ezekben IS hazudtak neked.

Látom nem. Akkor segítek kicsit.

1.Mészáros nem hirtelen gazdagodott meg. A rendszerváltás óta építi a cégét, azaz 2010-re már 20 éve. A devizaválságot megelőzően az ő cége éppen úgy rossz helyzetbe került, mint az országban az összes többi és 2010 után az ő cége is úgy fejlődött, mint a többi. Ahogy gyurcsány cége is. Éppen gyurcsányod mondta még régen, hogy csak az első milliót nehéz előteremteni, utána már könnyen megy. Mészárosnak a gazdagodása valóban jelentős, de messze nem ő az ország leggazdagabb embere, akárhogy is akarják ezt a látszatot kelteni. Nektek ezt dobják oda, mert elhiszitek. Nem mondom hogy nincs szerepe annak az üzleteiben, hogy jóban van a politikusokkal, mert ez baromság lenne, de rajta kívül nagyon sok más embernek is éppen úgy jövedelmezőek a cégei és sorra nyerik a pályázatokat.

2."haveroknak milliárdos támogatások" Milyen haveroknak, milyen támogatások? Nektek mindenki rögtön fideszes lesz amint kap egy pozíciót, nyer egy pályázaton vagy kap valamiféle támogatást. Mindenkinek nyitottak a támogatások és attól hogy kiemeltek a résztvevőkből párat, még nem lesz rájuk szabva.

3."trafikmutyi" Változtattak a dohányforgalmazás szabályain és kisebb, családi vállalkozásokat AKARTAK vele létrehozni. van ahol sikerült és van ahol nem. A mutyizás sztori már akkor nevetséges volt amikor a döntések megszülettek. A nyertesek között éppen úgy voltak mszp-s, jobbikos családtagok, politikusok rokonai, mint a fideszeseknek. Helyben nyilván voltak összejátszások, ahogy mindig is elkerülhetetlen, hogy valahol ne próbáljanak meg a haveroknak kedvezni, de ez nem igaz általánosságban sem és a többségre sem.

4."letelepedési kötvény" Pénzre volt szüksége az országnak és a letelepedési kötvény forgalmazása Európa több országában bevett gyakorlat volt. Utólag könnyű okosnak lenni, hogy nem kellett volna, bezzeg akkor, a devizaválságban senki nem tudott jobbat, mint hogy akkor marad az imf-től való függés újra.

5."Tiborcz" Próbálkoztok vele mindig, de a tény, tény marad, hogy elvégezték a munkát amire a megbízást kapták. A szerződésük megkötésekor az mszp-szdsz volt kormányon, ők hagyták jóvá a pályázatukat, és az eu is bepróbálkozott, de nem lett más, mint néhány ködös megállapítás. Hogy teljesen jó volt-e az ügylet? Nem. de semmivel sem volt rosszabb, mint amit mindenki más csinált ilyen esetekben. Azóta szigorították a pályázati rendszert.

6."Szíjjártó" Magánügyben, magánúton, szabadságon volt pár napot a családjával. semmiféle üzleti kapcsolata nincs azzal akié az a hajó volt és egy pár napos családi nyaralást felfújni, igencsak nevetséges, azt mutatja, hogy az ég világon semmi nincs amivel támadni tudnátok a kormányt. Egy nevetséges, ostoba próbálkozás volt - egy a sokból.

7."egészségügy és az oktatás lezüllesztése" Egyik sincsen lezüllesztve. Tanár vagyok, az oktatás köszöni, sokkal jobb állapotban van, mint 2010 előtt volt. Ahogyan az egészségügy is. Igen nevetséges ilyen hülyeséget állítani, mikor az elmúlt években alig volt olyan hónap, hogy ne adtak volna át egy új kórházat, felújított osztályt, új mentőket vagy éppen ne lett volna bejelentve valamilyen béremelés. Még nagyon messze vagyunk attól hogy jónak lehessen az egészségügyet mondani, de hogy sokkal jobb, mint 10 éve volt, az biztos.

2020. okt. 11. 22:05
 29/75 anonim ***** válasza:
82%
Én eddig is tudtam, hogy ha az összefogás Jobbikost indít annak ritkán lesz jó vége. Várható volt.
2020. okt. 11. 22:06
 30/75 anonim ***** válasza:
61%

28-as, közgazdász vagyok, a Mészáros-csoport mérlegei nyilvánosak (mint minden magyar cégé): DE, hirtelen gazdagodott meg, a kormányváltás előtt egy kisvállalkozó volt. A haveroknak adott támogatásokról sem érdemes vitázni: Mészáros milliárdokat kapott, ahogyan Tiborcz, a jachtoztató Szíjj László (előtte ugye Simicska) stb. Használd a Google-t. Ez annyira nem hazugság, hogy az adatbázisokban mindenki a saját szemével megnézheti (palyazat.gov.hu, kormany.hu). Az egészségügy lezüllesztését sajnos az első sorból nézem, a feleségem orvos, én őszintén csodálkozom, hogy az emberek még nem mentek utcára (ő pl. átmegy magánba az átvezényléses ostobaság miatt), szőlő vagyok, az oktatási rendszer egy katasztrófa, elképzelhetetlenül esik a színvonal évről-évre, ahogy a szakemberek otthagyják a pályát. Tiborcz sem kérdés, az ELIOS ügy világosan (haha, épp az nem sikerült) megmutatta, hogy nemcsak túláraznak, hanem pocsék minőségben dolgoznak (Google: Tiborcz, világítás, baleset).

Sajnos azokat lehet meggyőzni, akik nem konyítanak sem a közgazdasághoz, sem a közadatokhoz, ők elég sokan vannak.

2020. okt. 11. 22:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!