Mit szólsz, hogy kikapott az ellenzék Borsodban?
Figyelt kérdés
2020. okt. 11. 20:55
11/75 anonim válasza:
Most legalább kiderült, hogy Momentum sem különb mint a DK, az MSZP vagy akár egy kis agyatlan náci, hiszen éppen ezekkel álltak össze. Ezek ugyanazok!!!! De legalább az emberek erre időben rájöttek.
12/75 anonim válasza:
Az ellenzék ugyebár azt szajkózta, hogy a cél szentesíti az eszközt és mindenkinek be kell állni Bíró mögé. Ez megtörtént, mindenüket összeadták az antiszemita jelöltjük kedvéért és így is kikaptak. Dupla vereség! :D
13/75 anonim válasza:
Egyertelmu volt, hogy ez lesz az eredmeny. Igy is lett!
14/75 anonim válasza:
Az ellenzék ilyen hülye, hogy csak egy ilyen kétes múltú jeltöltet tud kiállítani, úgy kell nekik. Maguktól ilyen hülyék, vagy pénzt kapnak érte?
15/75 anonim válasza:
az emberek fele nem jött rá
látod a fidernyákra csak 50% szavazott
ez nem zavar?:)
16/75 anonim válasza:
Nem volt tétje egyébként sem, mert hiába lenne 50% alatt a fideszes képviselők aránya, azt a szükséges 1 embert csak összeszednék valahonnan.
17/75 anonim válasza:
17-es, a kis házi nácitokra még 50 százalék SEM, pedig egy rahedli semmirevaló párt meg a pénzes Momentum is beállt mögé.
18/75 anonim válasza:
Érdemes megnézni, milyen falvakban nyert Koncz Zsófia, és rögtön kiderül, kik szavaztak rá nagyon nagy többséggel.
19/75 anonim válasza:
21:13: azok meg piszkosul ne nácizzanak, akiknek a Mi Gatyánk meg Bede Zsóti a kitartottja.
20/75 anonim válasza:
#21, én mint ellenzéki nácizhatok? Mert nagyon le szeretném váltani a Fideszt és visszakapni az országunkat ezektől az enyveskezű maffiózóktól, de én magam nem szavaznék olyan "összefogásra", amiben a jól ismert hátterű Jobbik vagy az MSZP benne van. Utóbbiakról konkrétan kiderültek a LOPÁSOK. Éppen ennek akarnánk véget vetni, nem? A DK meg Gyurcsány, gondolom őt nem kell bemutatni. Én hittem pl. a Momentumban, de ha nekik megfelel Gyurcsány meg a lopógépezet MSZP, illetve egy olyan jelölt, aki rasszista kijelentéseket tett, akkor rosszul mértem fel őket. Én le akarom váltani a Fideszt, de nem ugyanolyanra!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!