Ha Mészáros ellenzéki lenne akkor is ennyire felkapná a média?
Tévedsz, én valaha Fidesz szavazó voltam...
Sokat tettek azért, hogy elriasszanak maguktól...
En meg emlékszem az 1989-es ifjú Orbánra...
Az akkori Orbán...nem állna szóba a jelenkori önmagával...
Akkor melyik az igazi énje?
Mikor gondolta komolyan amit mondott? 1989-ben vagy most?
Valamelyik énje hazudós...
Értem.
Ezek szerint ha a Fidesz a választói akaratot nézi és irányvonalat vált, akkor az rendben van.
Ha ugyanezt más párt teszi, akkor már őket lehet köpködni és gyalázni fideszes oldaltól...ez is rendben van így! Erre is van példa a közelmúltból!
Te is egyet értesz más párt gyalázásával?
57: "orbán sose tett ilyet" :DDD
"Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt."
Hát persze, hogy kimagyarázta, a lényegen nem változtat. A magyar nép jó része és az ellenzéki pártok jó része meg azt szeretné, ha nem orbán, mészáros és haverjaik zsebébe menne az EUs pénzek jó része, hanem pl. közvetlenül az önkormányzatok kapnák, vagy jobban vizsgálná a költéseket az EU. Senki nem akar olyat, hogy Mo. ne kapjon EUs pénzeket, orbán magyarázta úgy, mert - szokásához híven - szereti szítani az ellentéteket és szeret uszítani az ellenzék ellen.
De eléggé eltávolodtál a saját kérdésedről. Gondolom megkaptad a választ, úgyhogy téma lezárva (részemről).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!