Meseország mégsem mindenkié?
„"Why Gay Parents May Be the Best Parents"
Nah ez a példa a tökééetes meleglobbira.
Statisztikailag,a gyereknek a legjobb esélyei a normális családmodelben vannak.
Utána egy picivel lemaradva az egyedül álló szülők, és a meleg párok, majd jóval lemaradva az árvaházban felnövő gyerekek.
Tehát az árva gyerekek jobban járnak, ha melegek nevelik fel őket, és én ezt támogatom is, de ne hazudjuk már hogy a melegek jobb szülők mint a heterók.
Ez hazug propaganda.
Gondolkozz el azon, hogy miért van az hogy a legnagyobb vállalatok a melegek jogait propagálják?
Google, Disney, Starbucks, Nike, Amazon, Goldman Sachs, Harley Davidson, csak pár cég.
De miért van az, hogy ha már Forma-1et néz az ember akkor mindenhol ott van a szivárványos zászló? Forma-1es autón, vagy a box utcába.
Konkrét eset, hogy a Mozilla leáldozott mikor nem akart kiállni a melegek jogaiért. A vezérigazgatót a szervezetek lemondásra kényszerítették.
Lenyomják mindenki torkán, ha tetszik ha nem.
Ha valaki ezt nem látja akkor nem csak vak, de idióta is.
Idegesít a mindennapi forradalom? Megpihennél egy kicsit, innál egy kávét, csak úgy magadban, elcsendesedve?
Nem. Egy kávéval IS politikai vállalást kell tenned.
44: az előtted hozzászóló is felnőtt ezek nélkül, és látod milyen lett. Pont ezért van szükség, hogy a gyerekek, akik hallják a szüleiktől, csoport/osztálytársaiktól, hogy léteznek emberek, akik "mások", mint ők, tudják, hogy ők nem rosszabbak, nem jobbak, ugyanolyan emberek, mint pl. ő. Szerintem egy óvodás, kisiskolás nem olyan pici már. Csúfolják egymást mert mondjuk szegény a családja a másiknak és nem tud a legszebb ruhákban járni, esetleg régi, viseltes ruhákban csak, vagy csúfolják egymást, mert a másiknak két apukája/anyukája, vagy épp csak egy szülője van, mert elváltak, csúfolják egymást mert... mert gyerekek és gyakran előfordul ilyen korban.
"Én meghagynám a gyerekemnek a felhőtlen gyermekkor örömét, ne töprengjen már 4-5 évesen LMBTQ és másság problémákon" Mert ha elmondják nekik pl. egy mese formájában, hogy vannak melegek, stb. akkor nem lesz felhőtlen a gyermekkora? Valami trauma éri ezzel? Ha elmondják nekik, akkor ez teljesen természetes lesz, nem fognak rajta filozofálni, nem fogják gyűlölni a mást, mint itt is egyesek.
"Szerintem adjuk meg a választási lehetőséget minden szülőnek" Ez így is van. Ki kötelezi a szülőket, hogy ezt vegyék és olvassák? Senki. Ki akarja azt, hogy a szülők NE dönthessék el, hogy elolvassák-e a meséket a gyerekeiknek? DD és társai.
45, óriási károkat okozhat ez egy gyerek lelkében. Pszichiátriai betegségek alakulhatnak ki. Egy gyereket még könnyen lehet befolyásolni, tévútra vinni, és éppen ez a céljuk. Ebben a korban még nem szabad ilyenekkel traktálni, csak sokkal később, felnőttkorban. Ilyenkor még sokkal alapvetőbb dolgokkal foglalkoznak. Manapság pl. nagyon megnőtt az lmbtq-sok száma, mióta van ez a propaganda, természetellenesen magas a számuk Nyugaton.
Elfogadásra nevelni ráérünk sokkal idősebb korban, amikor még nem tesszük tönkre ezzel a gyereket.
Továbbá nem vagyunk egyenrangúak. Egy súlyosan értelmi fogyatékos és egy zseni nem egyenértékű intelligenciájú. Egy egészséges és egy beteg sem. Egy szaporodásra képtelen egyed és egy egészséges sem. Egy magát nem kényszeresen más neműnek képzelő és egy egészséges sem.
#43-as vagyok. Én sem vagyok homofób, toleráns vagyok.
Csak tudatni akartam, mert hibás volt a köveztkeztetésed :)
46: nagyszerű, leírtad, hogy mi a te véleményed, természetesen alátámasztani nem tudod.
Ezzel szemben itt van majdnem 1000 szakember, pszichológus véleménye:
ahol leírják, hogy nem veszélyes sem a gyermekek, sem a társadalom más tagjai számára a Meseország mindenkié című könyv.
Hmmm.. most vajon egy névtelen gyk-snak higgyek, aki semmivel se tudja alátámasztani, amit állít, vagy 1000 szakembernek... nehéz kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!