Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meseország mégsem mindenkié?

Meseország mégsem mindenkié?

Figyelt kérdés
Csepel polgármestere betiltatta a helyi óvodákban ezt a mesekönyvet mondván: „meg kívánják óvni a csepeli gyerekeket”. Mitől kellene megóvni őket?

#könyvbetiltás
2020. okt. 8. 10:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
67%

Kicsit kezd elvadulni a téma.

Az emberi társadalomban folyamatosan jelen van a "másság".

Ha ezt propagandával,reklámozással vagy könyvekkel befolyásolni lehetne akkor már mindenki nácirasszistakereszténymuszlimb*zizsidó...stb lenne a világon.

A hasonló témák és problémának tekintett esetek felnagyításával a társadalom önnön nevelési képességeinek a hiányát fedi el.

Összefoglaló példa:

Ha pl egyház által fenntartott,kisebbségi/elnyomott/szegényeknek fenntartott intézményben tanulsz akkor homokos,buta cig*ny leszel?!? Ugye NEM!!!

2020. okt. 8. 20:33
 32/71 anonim ***** válasza:
38%
31: ez most mit bizonyít? Azt, hogy 10-20 évvel ezelőtt a melegek féltek bevallani, hogy azok, mert átnevelő táborba vitték őket, vagy "egyszerűen" csak megverték őket? Azt írtad, hogy statisztika van arról, hogy ha egy mesét, amiben meleg a szereplő, elmondanak egy gyereknek, akkor "Statisztikailag növeli az esélyét annak hogy az legyen." - tehát akkor láttál erről egy statisztikát. Ezt oszd már meg.
2020. okt. 8. 20:36
 33/71 anonim ***** válasza:
66%

Látom nehéz a felfogásod.

A családi körülmények jobban befolyásolják a nemi irányultságokat, mint a genetika.

Ha nem hiszel nekem, próbáld ki a saját gyerekeden.

Talán egyszer majd elolvashatom hogy mi lett a végeredmény.

Én azért nem kísérletezek, mégis mit nyerünk vele?

SEMMIT...

2020. okt. 8. 20:49
 34/71 anonim ***** válasza:
69%
Nyilván káros a kisgyerekek fejlődése szempontjából, ahogy egy egyetemi tanár is elmondta egy vitában egy őrült "pszichológussal" és egy LMBTQ-taggal szemben. Nyilván nem az életkoruknak megfelelő transznemű királyfikról hallani, nemhogy 3, de 12-14-16 éves korban sem. Egyeseknél lelki betegségeket okozhat, akár felnőtt embereknél is. Pl. a világ első semleges nemű emberét is megtévesztette ez a propaganda, meggyőzték, hogy transznemű vagy más nemű, pedig csak szeretett női ruhákban járkálni, jött a hormonkezelés, stb. Szerencsére őt nem operálták át/csonkították meg. Másrészt könnyen elérhető ilyen liberális propagandával, hogy liberálisok legyenek az emberek, pl. droghasználat, vagy a bűnöző bevándorlók millióinak lelkes befogadása és nemzethalál, amit most láthatunk sok országban.
2020. okt. 8. 20:58
 35/71 anonim ***** válasza:
39%

34: tehát akinek a szülei melegek, abból szerinted meleg lesz? Erre akármilyen statisztikát tudsz mutatni, vagy ezt is csak álmodtad, mint a korábbi állításaidat?

"Children raised by same-sex parents do as well as their peers, study shows "

[link]

"Adopted children of LGBT couples are generally more self-aware, tolerant and accepting of others."

[link]

"Why Gay Parents May Be the Best Parents"

[link]

2020. okt. 8. 20:59
 36/71 anonim ***** válasza:
72%

Más ember is hozzászólt, nem én írtam azt amire válaszoltál.

Csak annyit fűznék hozzá, hogy iszonyú buta lehetsz hogy komolyan tudod venni ezeket a cikkeket amiket ide linkeltél.

Fel tudod egyáltalán fogni hogy mekkora hatalom a meleg lobbi?

A legnagyobb cégeket térdre kényszeríti ha valami nem tetszik nekik.

Iszonyú hatalom, csak sokadjára lehet megérteni.

És akkor a leghűségesebb csatlósai által leírt cikket idedobod, mint valamiféle tényt?

Elmegyek hányni...

2020. okt. 8. 22:08
 37/71 anonim ***** válasza:
100%

Egy ovis gyereknek nem a szexel és a nemiséggel kell foglalkoznia, se a heteroval, se a meleggel, se a lezbivel se semelyikkel és pont.

De megnéznék egy olyan beszélgetést, mikor pl olvasgat az óvónéni egy iylen meséből és valamelyik gyerek megkérdi, hogy miért két királyfi van... na magyarázd el a gyereknek, anélkül, hogy belemennél.

2020. okt. 8. 22:24
 38/71 anonim ***** válasza:
0%
36: én a 34-es hozzászólásra válaszoltam. Azt te írtad. Te írtad azt, hogy "káros a kisgyerekek fejlődése szempontjából", de továbbra se mutattál egyetlen bizonyítékot se. Ez a hatalmas meleglobbi meg kb. olyan, mint a többi láthatatlan lobbi, amiről csak egyes nagyon okos gyk-s hozzászólók tudnak, mert annyira titkos, de ők mégis tudnak róla. Melyik óóóriási céget kényszerítette pl. térdre az issszooonyúúú hatalom meleglobbi? Egy példát esetleg?
2020. okt. 8. 23:25
 39/71 anonim ***** válasza:
24%

36-os vagyok.

A 34-est nem én írtam.

A többit majd holnap megírom.

2020. okt. 8. 23:48
 40/71 anonim ***** válasza:
73%
Nyilván vannak más kutatások is, meg lehet találni őket. Sokkal több az elmebetegek aránya az LMBTQ-sok között, az erőszakos viselkedés, öngyilkosság, depresszió, stb. Én ezt olvastam. Sokkal több partnerük van, mint a heteróknak, azaz sokkal felszínesebb kapcsolataik. Nem képesek a biológiának megfelelő adott tevékenységet végezni. Egész járványok söpörtek végig a világon féktelen szokásaik miatt a heterók között is. De elég megnézni egy videót róluk, amikor péntek délutánonként övék volt az egyik budapesti fürdő...
2020. okt. 9. 10:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!