Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dúró Dóra most hogyan érezheti...

Dúró Dóra most hogyan érezheti magát?

Figyelt kérdés

Mindenki úgy kiakadt rá, nagyon szomorú lehet. :(

Vagy nem érdekli?

2020. okt. 6. 04:56
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
65%

Ekkora fszságot hogy sikerül összehozni az embereknek? Nem tetszik a könyv, nem veszed meg, vagy ha már megvetted, akkor nem adod oda a gyereknek (aki valószínűleg olvasni sem tud), és kész. Van helyette többezer másik.

Ezzel a könyvégetős akcióval csak baromi nagy marketinget csináltak a műnek, pedig lefogadom, korábban az emberek 99%-a még csak nem is hallott róla. Azóta meg már be se lehet szerezni, mert elkelt az összes.👏👏👏

2020. okt. 7. 07:54
 32/44 anonim ***** válasza:
25%
#30 Volt már a harmadik az arcomon, de nem volt horror élmény. Meg ugye passzol bele az is ami a lábam között van.
2020. okt. 7. 08:46
 33/44 Lacás1976 ***** válasza:
70%
Mert te heteró vagy 😀
2020. okt. 7. 11:30
 34/44 anonim ***** válasza:
85%
"nem, kimondottan arról van szó, hogy gyerekhez szóló MESEKÖNYVNEK szar. " Olvastad? Nem? Akkor mi alapján is véleményezed? . Hát én megrendeltem . És MIUTÁN elolvastam, majd eldöntöm szar-e vagy sem. Amit eddig olvastam, hallottam , aranyos kis mese volt, kicsiknek tökéletes. Véleményt meg majd akkor formálok, ha minden mesét elolvastam, és eldöntöttem elolvasom-e a gyereknek. Addig meg nem fogok a homofób liba véleményére adni.
2020. okt. 7. 14:00
 35/44 anonim ***** válasza:
66%
A lényeg röviden és velősen: Dúró Dórika ne akarjon helyettem dönteni hogy mit olvasok a gyerekemnek és mit nem. Nem szorulok a gyámságára, képes vagyok felmérni mit ért meg a gyerekem, mi foglalkoztatja, milyen helyzet jött be az életébe. Egy ilyen gyűlölködő pi.csa mint a Dúró, nem határozhatja meg mit engedek a gyerekem közelébe. (az olyanokat sötét parasztokat mint ő, kizárnám a gyerek környezetéből ha tudnám. )
2020. okt. 7. 20:10
 36/44 anonim ***** válasza:
35%

Attól még a könyv egy összeollózott sz*r. Szülőként annyit felérhetnél ésszel, hogy milyen egy jó mesekönyv.

2020. okt. 7. 20:18
 37/44 anonim ***** válasza:
80%

Dúró Dóra egy követendő példa!

Ő nem adja el a testét!

Neki nem egy kupleráj a munkahelye hanem a magyar parlament (pedig sokkal többet kereshetne a rongyos havi egy millánál)!

Ő nem szaxofonozik a férjánek, sőt, még Túró rudit sem vesz a szájába.

Kizárólag gyermeknemzés céljából érintkezik hím neműekkel. Akkor is csak hátratett kézzel.

2020. okt. 7. 20:32
 38/44 anonim ***** válasza:
55%
"Attól még a könyv egy összeollózott sz*r." Hol olvastad? Áruld már el. És mi az hogy összeollózott?
2020. okt. 7. 20:45
 39/44 Lacás1976 ***** válasza:
14%

Anyám 37 es 😀😀😀😀

Faragd ki a szobrát és imádd! 😀

2020. okt. 7. 22:37
 40/44 anonim ***** válasza:
68%
39: Irónia! ;o)
2020. okt. 7. 22:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!