Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dúró Dóra most hogyan érezheti...

Dúró Dóra most hogyan érezheti magát?

Figyelt kérdés

Mindenki úgy kiakadt rá, nagyon szomorú lehet. :(

Vagy nem érdekli?

2020. okt. 6. 04:56
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
98%

Ez kiváló reklám volt neki.

Mindenki róla beszél.

Akik utálták, még jobban utalják,akik szeretik még jobban szeretik.

2020. okt. 6. 08:57
 12/44 anonim ***** válasza:
41%
Nem mindenki akadt ki rá, hanem a társadalom legalja, a gazemberek, és pontosan tudja, mennyire undorító és beteg és hazafiatlan a vele szemben álló közeg.
2020. okt. 6. 09:11
 13/44 anonim ***** válasza:
16%
Szerintem mint macska a tefölösbödönben.
2020. okt. 6. 11:36
 14/44 anonim ***** válasza:
42%
A Fidesz ezért fizeti, szerinted érdekli bárkinek/bárminek a véleménye? Amúgy se százas.
2020. okt. 6. 12:13
 15/44 anonim ***** válasza:
22%

Hát 9 LAcás! meg kérdező! (aki "túrónak" írta a nevet rohadt viccesen, csak átjavították a lágyszívű modik, ne derüljön ki rögtön, milyen alacsony szinten van) nektek jobban tetszenek azok a borzalmas női nem szégyenei, akik a provokáló könyvet létrehozták? vagy akik borzalmas eltorzult képpel a magyarok ellen ágálnak - ügynökként? Dobrev, Donáth, Szabó T. agent provocateur-ök?

Dúró D. szép és okos. Édesanya, és nem tartja normálisnak a szeméttel etetését a gyerekeknek. Ennyi az egész. A gyerekeknek NEM kell politika, provokálás, propaganda. Mese kell az az ő művészetük. Igazi nagy népmese.

2020. okt. 6. 16:42
 16/44 anonim ***** válasza:
74%

15: Nem a tetszésről beszélgetünk.

Dúró amúgy k. messze van a széptől. Az okostól meg univerzumnyi távolságra. Azért is választotta férjéül azt az idétlen novákot.

2020. okt. 6. 17:05
 17/44 Lacás1976 ***** válasza:
77%

Ámen 🙏🛐

Tedd ki a képét és imádkozz hozzá a budaházi eddáéval együtt😀😀😀

Csak vigyázz nehogy egyszer a gyereked, hozzátartozód vagy esetleg te magad ne férj bele a konzervativ bigott világképbe amit létre akarnak hozni.

Nem olvastam a könyvet de dórika se vette a fáradtságot csak ledarálta.

Mi köze ehhez Dobrev Klárának? Én sehol nem láttam ezzel kapcsolatba. Amugy nehogy azt hidd őt szeretem.

Jól mondod a gyerekeknek nem kell politika de szélsőjobbos se! Amúgy meg egy gyerek se lett meleg attól hogy hallott olvasott melegekről max megtanulja hogy ugyanolyan ember mint a másik és nem kell ezért basztatni....

2020. okt. 6. 17:08
 18/44 anonim ***** válasza:
16%
de 16 egy nőnél fontos a szépség. És felnőve, 30 körül már felelős a saját arcáért minden ember. A tudati állapot kiül az arcára és ha gonosz, eltorzítja, ha jólelkű sugárzik a tekintete.
2020. okt. 6. 17:10
 19/44 anonim ***** válasza:
20%

17 gy van, nem kell politika, SEMMILYEN ! Egy gyerek MINDEN embert embernek néz, nem kell azt tanítani, " hogy ugyanolyan ember mint a másik" Mert így tudja, ahogy halad a megismerésben.

Azt kell tanítani, hogy nem kell senkit sem bántani - semmiért sem kell bántani. Mire felnő megtanulja: kétféle ember van: tisztességes és tisztességtelen. A többi felosztás nem érdekes - milyen anyanyelvű, nemzetiségű, vallású, nemi identitású-. Mind nem érdekes.

A jó mesék kozmikus világképe adnak a gyereknek, amelyben megtalálja a maga helyét, létfeladatát. A lényeg:

a világban jelen van a Rossz, de a JÓ legyőzheti szívjósággal, hősiességgel, szeretettel. A jó mese erről szól.

2020. okt. 6. 17:18
 20/44 A kérdező kommentje:
Én azt hittem hogy az a neve hogy Túró Dóra.
2020. okt. 6. 17:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!