Dúró Dóra most hogyan érezheti magát?
Mindenki úgy kiakadt rá, nagyon szomorú lehet. :(
Vagy nem érdekli?
Ez kiváló reklám volt neki.
Mindenki róla beszél.
Akik utálták, még jobban utalják,akik szeretik még jobban szeretik.
Hát 9 LAcás! meg kérdező! (aki "túrónak" írta a nevet rohadt viccesen, csak átjavították a lágyszívű modik, ne derüljön ki rögtön, milyen alacsony szinten van) nektek jobban tetszenek azok a borzalmas női nem szégyenei, akik a provokáló könyvet létrehozták? vagy akik borzalmas eltorzult képpel a magyarok ellen ágálnak - ügynökként? Dobrev, Donáth, Szabó T. agent provocateur-ök?
Dúró D. szép és okos. Édesanya, és nem tartja normálisnak a szeméttel etetését a gyerekeknek. Ennyi az egész. A gyerekeknek NEM kell politika, provokálás, propaganda. Mese kell az az ő művészetük. Igazi nagy népmese.
15: Nem a tetszésről beszélgetünk.
Dúró amúgy k. messze van a széptől. Az okostól meg univerzumnyi távolságra. Azért is választotta férjéül azt az idétlen novákot.
Ámen 🙏🛐
Tedd ki a képét és imádkozz hozzá a budaházi eddáéval együtt😀😀😀
Csak vigyázz nehogy egyszer a gyereked, hozzátartozód vagy esetleg te magad ne férj bele a konzervativ bigott világképbe amit létre akarnak hozni.
Nem olvastam a könyvet de dórika se vette a fáradtságot csak ledarálta.
Mi köze ehhez Dobrev Klárának? Én sehol nem láttam ezzel kapcsolatba. Amugy nehogy azt hidd őt szeretem.
Jól mondod a gyerekeknek nem kell politika de szélsőjobbos se! Amúgy meg egy gyerek se lett meleg attól hogy hallott olvasott melegekről max megtanulja hogy ugyanolyan ember mint a másik és nem kell ezért basztatni....
17 gy van, nem kell politika, SEMMILYEN ! Egy gyerek MINDEN embert embernek néz, nem kell azt tanítani, " hogy ugyanolyan ember mint a másik" Mert így tudja, ahogy halad a megismerésben.
Azt kell tanítani, hogy nem kell senkit sem bántani - semmiért sem kell bántani. Mire felnő megtanulja: kétféle ember van: tisztességes és tisztességtelen. A többi felosztás nem érdekes - milyen anyanyelvű, nemzetiségű, vallású, nemi identitású-. Mind nem érdekes.
A jó mesék kozmikus világképe adnak a gyereknek, amelyben megtalálja a maga helyét, létfeladatát. A lényeg:
a világban jelen van a Rossz, de a JÓ legyőzheti szívjósággal, hősiességgel, szeretettel. A jó mese erről szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!