Dúró Dóra most hogyan érezheti magát?
Mindenki úgy kiakadt rá, nagyon szomorú lehet. :(
Vagy nem érdekli?
Elvileg ez a könyv is erre hivatott legalábbis az írója szerint. mondom én nem olvastam, de kiváncsi vagyok rá.
Osváth Zsolti kezdte az erről szóló videóját egy nagyon jó idézettel: "Ahol könyveket égetnek ott előbb utóbb embereket is fognak" lehet nem 100% pontossággal idéztem de mindent elmond.
Az a két bigott nő (dórika meg eddácska) az összes meleget kiirtaná szive szerint..
"Meg hogy azt merjük kérni ne basztassanak senkit csak azért mert meleg?"
Nincsenek is baszogtatva. Ennyi erővel ismertessem meg a homokosokkal a heteroszexuálisok szokásait? Vevők rá? Ugye, hogy nem.
Számoljunk egyet!
Dúró Dóra könyvdarálós videója alá 13 000 komment érkezett mielőtt törölték. Ebből mondjuk 12 000 olyan, aki szivárványzászlókkal spammelte a kommentszekciót. Ez a szám sokkal kevesebb, mint ahány szavazója a Mi Hazánknak van (az EP választáson több, mint százezer szavazatot kaptak).
Ergo van pár ezer ember, aki hangosan ellenzi Dórát, de ez csak töredéke annak, ahányan kiálltak mellette. Tehát nem hinném, hogy Dóra bármennyire is rosszul érezné magát, mert több támogatást kapott, mint ellenvéleményt.
"Ismerem nélküled is: sör, foci, pina..."
Az első kettő nem feltétlenül kell hozzá.
A harmadik meg számomra olyan mint az aliens filmből az arctámadó, tiszta horror...
Tudod milyen jó nők nélkül? Nem tudnak az előbb említett szervükkel irányítani. Nem vagyok rájuk szorulva, nem kell hisztit hallgatni. Én nem lennék heteró semmi pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!