Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Dúró Dóra most hogyan érezheti...

Dúró Dóra most hogyan érezheti magát?

Figyelt kérdés

Mindenki úgy kiakadt rá, nagyon szomorú lehet. :(

Vagy nem érdekli?

2020. okt. 6. 04:56
1 2 3 4 5
 21/44 Lacás1976 ***** válasza:
63%

Elvileg ez a könyv is erre hivatott legalábbis az írója szerint. mondom én nem olvastam, de kiváncsi vagyok rá.

Osváth Zsolti kezdte az erről szóló videóját egy nagyon jó idézettel: "Ahol könyveket égetnek ott előbb utóbb embereket is fognak" lehet nem 100% pontossággal idéztem de mindent elmond.

Az a két bigott nő (dórika meg eddácska) az összes meleget kiirtaná szive szerint..

2020. okt. 6. 17:29
 22/44 anonim ***** válasza:
38%
Ennél jobb ajánlólevél nem kell, mint hogy az LMBTQ, Osváth Zsoltika és a többi kritizál és gyaláz valakit. A gonosz gyalázkodása dicséret, ez egy jobb mondás. Amúgy meg az LMBTQ-sok sokkal több könyvet égettek már el...
2020. okt. 6. 17:34
 23/44 Lacás1976 ***** válasza:
68%
Mondj már párat! Meg minden gyökér jön hogy lmbqt propaganda. Milyen propaganda??? B*ziként csak tudnék róla... Az hogy van évente egy pride az fáj? Vagy mi? Meg hogy azt merjük kérni ne basztassanak senkit csak azért mert meleg?
2020. okt. 6. 17:47
 24/44 anonim ***** válasza:
18%
nem, kimondottan arról van szó, hogy gyerekhez szóló MESEKÖNYVNEK szar. Senkit nem kell bántani semmiért. Mivel társadalomban élünk, ha törvénybeüközőt csinál valaki - azt sem kell bántani,hanem a jog szerint a bíróság bünteti, és kész.
2020. okt. 6. 17:58
 25/44 anonim ***** válasza:
45%

"Meg hogy azt merjük kérni ne basztassanak senkit csak azért mert meleg?"

Nincsenek is baszogtatva. Ennyi erővel ismertessem meg a homokosokkal a heteroszexuálisok szokásait? Vevők rá? Ugye, hogy nem.

2020. okt. 6. 18:20
 26/44 Lacás1976 ***** válasza:
37%
Ismerem nélküled is: sör, foci, pina...
2020. okt. 6. 18:50
 27/44 anonim ***** válasza:
55%

Számoljunk egyet!

Dúró Dóra könyvdarálós videója alá 13 000 komment érkezett mielőtt törölték. Ebből mondjuk 12 000 olyan, aki szivárványzászlókkal spammelte a kommentszekciót. Ez a szám sokkal kevesebb, mint ahány szavazója a Mi Hazánknak van (az EP választáson több, mint százezer szavazatot kaptak).

Ergo van pár ezer ember, aki hangosan ellenzi Dórát, de ez csak töredéke annak, ahányan kiálltak mellette. Tehát nem hinném, hogy Dóra bármennyire is rosszul érezné magát, mert több támogatást kapott, mint ellenvéleményt.

2020. okt. 6. 22:26
 28/44 anonim ***** válasza:
27%

"Ismerem nélküled is: sör, foci, pina..."

Az első kettő nem feltétlenül kell hozzá.

2020. okt. 6. 22:57
 29/44 anonim ***** válasza:
74%
"nem mindenki akadt ki rá, hanem a társadalom legalja, a gazemberek, és pontosan tudja, mennyire undorító és beteg és hazafiatlan a vele szemben álló közeg." Aha, ha nem vagyok homofób, akkor nem vagyok hazafi... Éééértem. Akkor nem vagyok hazafi.
2020. okt. 7. 07:07
 30/44 Lacás1976 ***** válasza:
16%

A harmadik meg számomra olyan mint az aliens filmből az arctámadó, tiszta horror...

Tudod milyen jó nők nélkül? Nem tudnak az előbb említett szervükkel irányítani. Nem vagyok rájuk szorulva, nem kell hisztit hallgatni. Én nem lennék heteró semmi pénzért.

2020. okt. 7. 07:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!