Mit gondoltok Dúró Dóra tüntetéséről?
Dorci, mivel nem olvasta az inkriminált könyvet, azt sem tudja, miről beszél.
Szerencsére 22-től már nem lesz parlamenti képviselő. Hacsak nem csatlakozik a Fideszhez. Kinézem belőle.
1-2
Fel is olvasott belőle, idézett is belőle.
A kérdés alatti szöveg tele van hazugságokkal, amik NEM IS TARTOZNAK a kérdéshez. Hanem propaganda.
-a "nácik" nem mondják, hogy az lmbt emberek erőltetik rá a gyerekekre az életstílusukat.
- az a "nem kevés" az hány, ha szabad kérdezni? Mert én láttam, nekem kár hazudni.
-hol volt ott "ÖRJÖNGŐ JÉZUSPLAKÁTOS ember", akárcsak 1 is?
"NÉZZ UTÁNA, hogy a mesekönyved szerzői eleve azért fordították az anyagot, hogy átnevelésre használják óvodai/alsós tantervben."
Hol lehet ennek utána nézni?
Egyre inkább úgy tűnik, hogy ez egy, a Fidesszel összehangolt figyelemeltereléses balhé. Úgy látszik, esik a főni népszerűsége, a migráns-Soros lemez már uncsi, itt az ideje új ellenséget találni. Közben pedig egyre nagyobb az átjárás a Mi Gatyánk és a Fidesz között.
Azért röhögnék, ha 22-ben azért bukna a kormány, mert túl sok széljobber szavazott át tőlük a saját kreálmányukra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!