Miért mondják sokan Donáth Annára vagy Cseh Katalinra hogy buta libák, vagy hasonlók? Miért nem tetszik nekik az ő stílusuk?
Figyelt kérdés
Szerintem egyszerűen sok embernek nem tetszik hogy ők “fiatalosan” beszélnek (viszonylag gyorsan, “menőn”, közérthetőbben). A nemrégi Donáth-Varga Judit vitánál sokak szerint Varga nyert, szerintem meg Anna mert ő sok érvet felhozott hogy miért rossz a jogállamiság (pl választási rendszer, ügyészség stb), és általában elég gyorsan beszélt. Sokak szerint csak propagandát nyomott, szerintem meg menő volt hogy így lenyomta a fideszes Varga Juditot.2020. okt. 2. 23:11
31/69 anonim válasza:
#30 Hidd el nem ez a gond. Van egy rakás fiatal aki nagyon jól csinálja.
32/69 A kérdező kommentje:
Jó talán Dúró Dúra tényleg fiatalként jó politikus, meg a mi hazánk is valamennyire szimpatikus nekem de néhány dologban túl szélsőségesek. De még mindig szimpatikus a két momentumos nő is.
2020. okt. 3. 21:38
33/69 anonim válasza:
32
A szélsőségesek a momentumosok, a hazátlanságukkal.
34/69 A kérdező kommentje:
Én megértem őket hogy Szlovákiában miért kampányolt a PS mellett (magyar platformja van a pártnak!), a Romániai választáson viszont fura volt hogy nem az RMDSZ mellett álltak ki. De igaza van Annának hogy az etnikai pártok úgysem tudnak elérni sokat. Főként Szlovákiában ahol eleve nem bírt összefogni a két magyar párt. De sajnos a Fidesz is a magyarok ellen van, csak szavakban nagy nemzetiek.
2020. okt. 3. 23:51
35/69 anonim válasza:
Ugyan már, az "Annának" egyetlen önálló szava sincs, csak felmondja a prospektusszöveget. Nagy általánosságok, 0 konkrétum. Mint a régi pártkatonák, az előírt szöveg, a betanult mozdulatok.
A neki "etnikai" pártok a mieink, a magyarok. Persze, ÉN is megértem, hogy neki nem az övéi, úgy magyar ő, mint a románok vagy akárki más nemmagyar.
36/69 A kérdező kommentje:
Varga Judit volt az aki csak a betanult szöveget ismételgette.
2020. okt. 4. 00:03
37/69 anonim válasza:
Mert az nem hazug és betanult szöveg, hogy Magyarországon intézményesített rasszizmus van? És ezt Donáth állítja. Amellett, hogy Donáth fiatal, és a párt a fiatalokat célozza, miért ilyen hazugságokkal teszi?
38/69 A kérdező kommentje:
Hát azért a cigányokat a legtöbben utálják, de intézményesítve tényleg nincs, ez hülyeség volt tőle. De akkor is Annának volt igaza a legtöbb dologban.
2020. okt. 4. 10:21
39/69 anonim válasza:
#38 Nem. Éppen ellenkezőleg. Csak nagyon hangosan és hevesen tud ragaszkodni a butaságokhoz meg hazugságokhoz - és a hozzád hasonlók el is hiszik, mert lusták utána nézni a valóságnak.
40/69 anonim válasza:
#38/39
Én azt láttam, hogy felmosták vele a padlót. De hát, ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!