Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják sokan Donáth...

Miért mondják sokan Donáth Annára vagy Cseh Katalinra hogy buta libák, vagy hasonlók? Miért nem tetszik nekik az ő stílusuk?

Figyelt kérdés
Szerintem egyszerűen sok embernek nem tetszik hogy ők “fiatalosan” beszélnek (viszonylag gyorsan, “menőn”, közérthetőbben). A nemrégi Donáth-Varga Judit vitánál sokak szerint Varga nyert, szerintem meg Anna mert ő sok érvet felhozott hogy miért rossz a jogállamiság (pl választási rendszer, ügyészség stb), és általában elég gyorsan beszélt. Sokak szerint csak propagandát nyomott, szerintem meg menő volt hogy így lenyomta a fideszes Varga Juditot.

2020. okt. 2. 23:11
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező!

Igazad van: Varga sokkal-sokkal többször szakította félbe Donáthot mint fordítva.

Egyébként tényleg sötét cipő kellett volna. Meglepett, mert szerintem legtöbbször jól öltözik Donáth.

2020. okt. 2. 23:37
 12/69 anonim ***** válasza:
84%

9

A Donáth 87-ben született. 7 év múlva már ő is "idősebb" lesz?

Varga Judit 80 -ban született, 3 gyereke van. 7 éve az EP-ben dolgozott, kb akkoriban fogadtatta el a ciánellenes tervezetet, amit ő állított össze, nem?

Nézzük meg a Donáthot 7 év múlva, hogy mit csinált.

2020. okt. 2. 23:47
 13/69 A kérdező kommentje:
7 év azért nem olyan kevés idő, addig sok tapasztalatot szerez az ep-ben és remélhetőleg itthon is valamilyen miniszterként.
2020. okt. 2. 23:52
 14/69 anonim ***** válasza:
71%
LMBTQP vagy roma lives matter miniszterként?
2020. okt. 2. 23:55
 15/69 anonim ***** válasza:
90%

Cseh Katalinnal nincs baj.

Donáth viszont kritikán aluli minden tekintetben. Nem jól beszél, nem karizmatikus, nem eléggé képzett és a megjelenése sem színpadképes.

2020. okt. 2. 23:58
 16/69 anonim ***** válasza:
77%

A Varga nem tapasztalatot szerzett, hanem annyi idősen fogadták el a ciánellenes tervezetét, mint ahány éves MOST a Donáth.

Mit csinált eddig, SZAKMAI teljesítményt ez a Donáth?

2020. okt. 2. 23:59
 17/69 anonim ***** válasza:
71%
Ja és a fiatalos nem ilyen. Amivel nincs gond, de közé nincs hozzá. Pont, hogy poros.
2020. okt. 3. 00:00
 18/69 anonim ***** válasza:
77%

Donáth Annáról egy faragatlan tenyeres-talpas parasztaszony jut eszembe, akit már nagyon megtört az élet és harcol a világ ellen, ha kell, ha nem. Nagyon nem mai, ciki.

Cseh Katalinon látszik, hogy művelt. A beszédén és a kinézetén is.

Egyikük sem fiatalos.

2020. okt. 3. 00:11
 19/69 anonim ***** válasza:
68%
De. Sajnos a Donáth is meg a Cseh is nagyon buta. Hallottam sok nyilatkozatukat. Komolyan mondom szörnyű, hogy egy ellenzék ilyen semmirevaló emberekre épít
2020. okt. 3. 00:11
 20/69 anonim ***** válasza:
38%

#19 Ha esze lenne, nem állna be az ellenzék soraiba - így nem marad más csak akik beállnak, és hát azok ugye ilyenek is lesznek.

Örüljünk hogy ők még nem futkosnak ajtóknak vagy nem akartak qrva erős képeket csinálni földön fetrengve!

2020. okt. 3. 00:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!