Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják sokan Donáth...

Miért mondják sokan Donáth Annára vagy Cseh Katalinra hogy buta libák, vagy hasonlók? Miért nem tetszik nekik az ő stílusuk?

Figyelt kérdés
Szerintem egyszerűen sok embernek nem tetszik hogy ők “fiatalosan” beszélnek (viszonylag gyorsan, “menőn”, közérthetőbben). A nemrégi Donáth-Varga Judit vitánál sokak szerint Varga nyert, szerintem meg Anna mert ő sok érvet felhozott hogy miért rossz a jogállamiság (pl választási rendszer, ügyészség stb), és általában elég gyorsan beszélt. Sokak szerint csak propagandát nyomott, szerintem meg menő volt hogy így lenyomta a fideszes Varga Juditot.

2020. okt. 2. 23:11
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
71%

18

Én nem tudom, hol láthattad a Csehkatalint műveltnek.Ő a vihogósabb.

Echte Vera Jurova és Kunhalmi ötvözet. Lehet, hogy rokonok, ki tudja.

2020. okt. 3. 00:23
 22/69 anonim ***** válasza:
63%

Utálom a baloldali populizmust (bal-populizmus = ...a választók bizalmának megszerzéséért, gyakran kivitelezhetetlen ígéretek tétele.), aminek a magyar politikában szerintem az első számú képviselője Donáth Anna.

Ezenkívül a stílusa is irritál. Olyan, mint egy Coca-Cola reklám. Semmi tartalom nincs a mondanivalója mögött, csak hangulatvadászat/marketing. Szociológushoz híven hajigálózik a fogalmakkal, az ötletei átgondolatlanok vagy kivitelezhetetenek.

Az apja tőrzsgyökeres kommunista volt, ő szociológiát végzett, azon túl Amszterdamban migrációt és etikát tanult. Se a családi háttere, se a karrierje nem nyűgöz le.

2020. okt. 3. 00:25
 23/69 anonim ***** válasza:
27%

Ha etikát tanult volna, az kb filozófia lenne, és nem csak hablatyolna.

De sajnos csak "etnikát" tanult, hogy a Menedék migránstelepítőknél dolgozhasson.

Aztán, még ha csak kommunista lett volna az apja...

Neki szegénynek már rendes név se jutott, mint legkisebbnek.

2020. okt. 3. 00:42
 24/69 anonim ***** válasza:
76%

Megnéztem a vitát én is. Egyformán belevágtak egymás szavába, így sok kérdésnél alig értettem, hogy melyik mit mond. Mi a frásznak volt ott moderátor, ha mindkét fél magasról tojt rá?

Vitában szerintem Varga Judit tényszerűbb volt, Donáth meg csak fogalmakkal dobálózott. Mondjuk azon elképedtem, hogy képes volt azt hazudni Donáth, hogy Magyarországon rendszerszintű rasszizmus van a romák ellen. Meg a szegregáció...ott is csak a balliberális fősodor dumáját nyomatta, de mélyebben már nem mert belemenni, mert akkor kiderülne, hogy igazából kikkel is volt a probléma Gyöngyöspatán.

2020. okt. 3. 09:06
 25/69 anonim ***** válasza:
82%

"Magyarországon rendszerszintű rasszizmus van a romák ellen."

Mit vársz egy olyan személytől, aki Békásmegyeren kívül többnyire csak Amszterdamban járt? Tipikus véleménye ez azoknak, akik nem találkoztak a cigány problémával világ életükben. Gyöngyöspatán felszámolhatják a "szegregációt", a magyar gyerekeket abban a percben fogják onnan elvinni a Donáth Annáéhoz hasonló iskolákba, ahol nincs roma.

Ott van pl. Vona Gábor, őt is rasszistázták eleget. Ő ellátogatott cigány településekre, beszélgetett problémás romákkal, beszélgetett olyanokkal, akik kitörtek a nyomorból. Mondhatni körüljárta a témát rendesen és ennek tudatában az ő szavának több súlyt adok, mint egy olyan csajszi szavának, aki Békásmegyeren kívül legfeljebb Amszterdamban járt, életében nem találkozott a cigány problémával és a véleménye az egészről egy sablon szöveg, amit elmondanak az amerikai bal-popuisták is, amit elmondanak a nyugat-európai bal-populisták is.

2020. okt. 3. 09:44
 26/69 anonim ***** válasza:
32%

Kérdező, ha neked az a menő és a lenyomás, hogy folyamatosan beszél, akkor tényleg ez történt. A gond az, hogy tartalom nem volt mögötte. Éppen ezért nem hagyta szóhoz jutni Varga Juditot.

De ő is elimserte, hogy egyik pontban sincs gond a jogállamisággal, csak a szokásos mellébeszélés ment, hogy olyan nincs sehol, mint nálunk. Mint ahogy ez mindegyik országra elmondható.

Amikor meg mégis kapott egy konkrét kérdést, akkor elkezdett a személyeskedésről hablatyolni. Szerinte személyeskedés az, ha a politikai szerepvállalásáról kérdeznek. Ez eléggé buta válasz volt a részéről.

2020. okt. 3. 11:19
 27/69 anonim ***** válasza:
66%

#26 az egyik műsorban hangzott el a jogos és nagyon jó kérdés, hogyha minden pont külön-külön rendben van - akkor mégis hogyan okozhatja azt hogy az "összkép" viszont rossz lesz?

Mintha azt mondaná egy rendőr egy megállított autósnak, hogy ugyan a KRESZ minden szabályát betartotta, de elveszi a jogosítványát mert a vezetése "összképe" szerinte nem felel meg. Mitől? Ha mindent úgy csinált ahogy kellett akkor mi ronthat az összképen?

2020. okt. 3. 11:58
 28/69 anonim ***** válasza:
84%

#27/27

Össze lehet hozni azt, hogy a forgalom akadályozása miatt elvágjanak vizsgán úgy, hogy semmilyen konkrétan, pontos leírt, szabályt nem sértesz meg. Nincs tényszerűen leírva, hogy mikor muszáj előzni, mikor muszáj behajtani körforgalomba, mekkora időkorláton belül muszáj végbevinni a parkolást/3-as fordulást, mennyi ideig muszáj egy főútról mellékútra való letérést végbevinni, mégis mindegyik esetben ki lehet húzni a gyufát egy jól, pontosan le nem írt türelmi idő megsértésével.

2020. okt. 3. 13:46
 29/69 anonim ***** válasza:
0%
Vége egy napsugár a politikában.
2020. okt. 3. 20:50
 30/69 A kérdező kommentje:
Mivel én fiatal vagyok, nekem tetszik a stílusuk de beismerem hogy az idősebbeknek túl komolytalannak tűnhetnek. De a momentum eleve egy fiatalokra építő párt.
2020. okt. 3. 21:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!