Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek és mit...

Mi a véleményetek és mit gondoltok mi lesz Magyarországgal?

Figyelt kérdés

Jelenleg azt vettem észre, hogy nagyon megindult a lejtőn a közbiztonság. Lehet eddig is rossz volt, de mostanság egyre több a késelés, rablás, bűnözés és valljuk be, hogy nagyrészét egy bizonyos kisebbségi csinálja. Rendesen egyre több a getto Budapesten, amit ezek uralnak és nem úgy tűnik, mintha bármit akarna kezdeni velük bármelyik politikus. Ide-oda adogatják egymásnak a kerületek, mindet lerontják, pár év és még ennél is sokkal veszélyesebb lesz a város.

Lesz valaha kezdve valami, vagy engedik, hogy lesüllyedjen az egész teljes gettora, a normálisak, meg aki teheti az meg elhúz innen ahova tud.

Nem akarok ilyen borúlátó lenni, mert a saját életem keserítem meg vele, hogy ezen gondolkozom és elszomorít a helyzet és a gondolat, hogy innen is csak lefele lesz.

Szerintetek lesz változás jobb irányba? Kezdenek bármit a társadalomba be nem illeszkedő egyénekkel?

2020. okt. 1. 23:03
1 2 3
 21/22 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
0%

"Na baromkodj már kérlek, ennél te mérföldekkel értelmesebb vagy!"

Kikérem magamnak, nem vagyok értelmesebb! :D

Amúgy igen, a deviáns viselkedés értelemszerűen valamilyen kényszer és nem választás eredménye. Nyilván nem úgy, hogy fegyvert tartanak a fejedhez, hanem az egyenlőtlen állami szolgáltatásoknak a következménye. De nem akarok nagyon szélsőbalosnak hangzani, ennél sokkal kevesebbért is lepontoznak itt :D

2020. okt. 2. 14:18
 22/22 anonim ***** válasza:

17. Ennek ellenére nem Tarlósék kezdték el felszámolni a cigánygettókat, hanem a jelenlegi városvezetés.

A vidékről pedig annyit, hogy te még tuti nem jártál Borsodban.

2020. okt. 2. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!