Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van Magyarországon...

Miért van Magyarországon lehurrogva az akinek más a véleménye?

Figyelt kérdés
Akárhol valaki kifejti hogy ő kormánypárti, rögtön jön a hülyézés birkázás. Miért nem lehet más véleményen az ember? Hatalmas ellenzéki médiatúlsúly is van, mindenhol csak kormánykritikát lehet látni.
2019. jan. 20. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Érdekes, szerintem kormánypárti médiatúlsúly van. Nem tudom, miért kell lehurrogni a másikat.
2019. jan. 20. 16:59
 2/12 szántóvető ***** válasza:
79%
kérdező sorold már fel azokat a közszolgálati adókat amelyek kormánykritikát fogalmaznak meg.
2019. jan. 20. 17:01
 3/12 anonim ***** válasza:
72%
Nem az ellenzéki média van túlsúlyban, hanem a kormánypárti. Ők nem tűrnek ellenvéleményt.
2019. jan. 20. 17:03
 4/12 A kérdező kommentje:
Én ezt így látom. És így is van!
2019. jan. 20. 17:05
 5/12 anonim ***** válasza:
75%

MTV, TV2, ECHO, HírTV vs RTL és ATV.

Origo, 888, PestiSrácok, Ripost, Magyar Idők, Figyelő, Lokál, az összes megyei és városi hírlap vs 444, Index, HVG.

Ellenzéki médiatúlsúly?? (JA az már más kérdés, hogy melyiket hányan olvassák, de még így is a Fidesz vezet) Te még kérdezés közben is hazudsz. :D

2019. jan. 20. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

Nagyon okos vagy, jol látod a dolgokat:

"Én ezt így látom. És így is van!" Az ilyen stilus elfogadhatatlan, ez ellen érvelni nem szabad (ilyen szinttig lesüllyedni!), hogy érts belöle egy icipicit, csak a lehurrogás marad.

2019. jan. 20. 17:12
 7/12 anonim ***** válasza:
64%

Mehetnek a kereskedelmiek is.:) Kicsit segítek:

Nézzük a mindenki számára ingyenesen elérhető tévécsatornákat (MinDig TV):

Közszolgálati csatornák: M1, M2, M4, M5, Duna, Duna World: Kormányközeli

Kereskedelmi: RTL Klub, Spectrum Home: nem kormánypárti, TV2, Izaura TV, Zenebutik, FEM3: Kormányközeli

Tehát a tévéknél: 10 kormányközeli, 2 "ellenzéki"

Rádióknál:

Közszolgálatiak (Kossuth, Petőfi, Bartók, Dankó): Kormányközeli

Kereskedelmiek: Retro rádió, Rádió 1, Sláger FM, Music FM és szinte az összes helyi rádió: Kormányközeli

Közösségiek: Csak a Klubrádió ellenzéki, a többi kormányközeli

Tehát a rádióknál: 1 valóban ellenzéki, a többi többé-kevésbé kormányközeli

Nyomtatott sajtó: országos szinten az összes megyei napilap, bulvár kormányközeli

Tehát hol látsz itt ellenzéki médiatúlsúlyt?

2019. jan. 20. 17:21
 8/12 anonim ***** válasza:
69%

Hagyjuk már ezt, hogy melyik oldal van túlsúlyban. Ha az ellenzéki lenne, akkor most nem mondtad volna fel szóról szóra a kormány oldali hír szalagcímét.

Maradjunk annyiban, hogy jelenleg mindenki mindenknek nekiugrik, aki más véleményen van, és ez a gyűlöletkeltési kampánynak köszönhető. Annyi, hogy ezt a kormány oldalon lebutítva, és egyszerű szólamokban teszik, hogy biztos még a legegyszerűbb ember is gyűlölködjön. Csak az a szomorú az egészben, hogy már idegen nyelvet kell beszélnem, ha tudni akarom, mi zajlik a világban.

2019. jan. 20. 17:25
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Nem azért hurrognak le mert más a véleményed, hanem mert merő hülyeség a véleményed. Itt van rögtön a példa a kérdésedben, az ellenzéki média túlsúly ami teljes agyrém, az ember nem is tudja mit gondoljon hirtelen arról aki ilyet állít.
2019. jan. 20. 17:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Ti hazudtok nem én! Nekem van igazam!
2019. jan. 20. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!