Van más is, aki totálisan kiábrándult már a magyar politikából? Aki ugyanúgy azon a véleményen van, hogy napjaink politikai kommunikációja (amit a közmédia reprezentál) hulladék-kategórába esik, értékét tekintve? Mikorra tűnhet el ez a süllyesztőben?
A kérdésed kifejtését a Fideszre hegyezed ki, így szóval inkább véleménynyilvánítás a jelenlegi kormány tevékenysége kapcsán, ennek következtében normális választ nehéz adni rá.
Összességében azt gondolom, hogy ez a kiábrándulás, csak azok részéről történhet meg, akiknek az életének fontos részét képezi a politikai identitásának hangsúlyozása. A világban millió más téma van, amivel lehet foglalkozni ahelyett, hogy egyes politikai pártok irányváltásain merengünk.
A Fidesz meg kb. a működésének első 5 évében volt liberális párt, majd 15 éve egy néppárti vonulatot képvisel, az utóbbi 5 évben már felszívva a radikálisakat is egyes intézkedéseivel.
Kérdező, lefordítom és rövidítem a monológodat, mert #1-nek igaza van, ez nem kérdés, hanem vélemény.
Tehát összegezve: TE kiábrándult vagy, mert 10 éve nem sikerült a kedvenceidnek politikai sikert elérnie és NEKED nem tetszik a politikai rendszer, TE mindenért a kormánypártokat hibáztatod és TE érzed rosszul magad.
Tuti nem szoktad nézni a köztévét, gondolom odáig sem sikerült eljutnod, hogy nem csak az M1 létezik és annak sem csak a politikai műsorai - hanem van 6 csatorna.
És igen, sokan vannak hozzád hasonlóak - remélem még ok éven keresztül, mert többen lesznek azok akik értelemmel nézik a politikát és normálisan döntenek a következő választásokon is. vagyis hogy ezután sem azok lesznek majd kormányon - így nem azok fogják meghatározni a köztévé politikai műsorait - akik neked tetszenének.
"Összességében azt gondolom, hogy ez a kiábrándulás, csak azok részéről történhet meg, akiknek az életének fontos részét képezi a politikai identitásának hangsúlyozása."
Na, nekem ez aztán éppen nem jelent semmit, én csak elgondolkodtam hogy mi lehet a mostani helyzetből a jövőben, meddig tarthat még ez, mert örökké nyilván nem.... de ez jól is van így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!