Pontosan azt az irányt javasolta, amivel most is foglalkozom. Az igazi tanulsága viszont az volt, hogy próbáltam 14 éves önmagam szerint megválaszolni és rá kellett jönnöm, hogy éppen 14-15 korom környéként változtam nagyon sokat. Tehát néha idősebb fejjel válaszoltam.
2020. szept. 28. 11:19
12/15 anonim válasza:
9:
Ja, bocs, elfelejtettem, hogy az ilyenekről már jó pár éve tilos beszélni, mert tabu téma.
2020. szept. 28. 14:59
13/15 anonim válasza:
Én most elsőéves egyetemista fejjel töltöttem ki... (gépészmérnöknek tanulok) Egy kissé tényleg a szakképzés felé húz, de akinek egy béna teszt a döntő, az ne is menjen gimibe...
1.Informatika és távközlés
2.GIMNÁZIUM
3.Élelmiszeripar
4.Vegyipar
5.Kereskedem
6.Pedagógia (szakgimnázium)
2020. szept. 28. 15:29
14/15 anonim válasza:
És miért fontos, hogy ilyen irányba menjen tovább valaki? Mi a baj a szakképesítéssel? Egy lány ismerősöm szakgimnáziumban végzett, nem is ment tovább. Elkezdett egy gyárban dolgozni, és egy év után úgy keres, hogy ő tartja el a szüleit meg testvéreit, és emellett félre tud még annyi pénzt rakni, hogy számításai szerint 1 éven belül autót, 6 even belül pedig egyedül saját házat fog venni. Ha talál valakit, akkor pedig még gyorsabban sikerül neki közösen. Szóval 26 27 évesen saját családdal saját házban fog lakni, amikor te még a bölcsész diplomáddal anyád pincéjében laksz, jobb esetben egy jogi egyetemmel vagy közgázzal valami multinál havi 400-ért húzod majd az igát, és a közelében nem leszel annak, hogy saját lábon állj (nem albérletben, nem szülőkkel, hanem saját ház, család eltartva, stb).
2020. okt. 16. 04:05
15/15 anonim válasza:
Utolsó szakképzésnél szerencse kell nem kicsit és el nem hanyagolható anomáliái le kell küzdeni útközben. Az érettségi után bőven ráér ilyet tanulni egyben nyilván. Attól az a lánynak szerencséje volt nem azt jelenti, hogy az ő példája követendő mindenkinek. Egy végzős osztály kell még kérdesni, hogy hova mentek utána végül, akkor nem lesz rózsás a kép.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!