"Ön szerint manipulatív-e a kérdésünk, ugye nem? " Hogy lehet ilyen kérdésekre és válaszlehetőségekre bármilyen módon támaszkodni?
1. Brüsszel veszélyes lépésre készül. A rezsicsökkentés eltörlésére akar kényszeríteni bennünket.
Ön szerint mit tegyen Magyarország?
a) Védjük meg a rezsicsökkentést. Ragaszkodjunk ahhoz, hogy a magyar energiaárakat Magyarországon határozzuk meg.
b) Fogadjuk el Brüsszel tervét, és bízzuk a nagyvállalatokra a rezsidíjak megállapítását.
Ez botrány! Ez nem konzultáció, hanem szájbarágás!
"Ez rossz, akarod ezt, ugye nem akarod?". Ennél primitívebb szöveget...
Ezt bárki reprezentatívnak tekinti?
Ma kaptuk meg a nemzethy gyűlöletkeltő levelet.
A rák töltse ki ennek a korrupt, cinikus, maffia kormánynak!
Én aztán biztos nem küldöm nekik vissza!
Meg amit művel, az már nem kifejezés, hogy "felháborító", hanem már hányingerkeltő és undorító.
Felesleges milliárdok mennek erre a moslékra, amikor másra is kellene a pénz, nem uszításra és agymosásra!
Lesz-a-ROM a Kubatov listát!
Mit gondolsz, hányan nem fogják visszaküldeni?
Akkor a fél Magyarország Kubatov listára kerülne, mert ezt a moslék kérdőívet nem küldik vissza ennek a pszichiátriai szökevénynek!
A tavalyi nemzethy sz*rságot sem küldtem vissza és nem lett semmi.
Ez az egyik!
A másik, én biztos nem veszem fel a kesztyűt Brüsszellel szemben!
Biztos nem vagyok hülye, hogy engedelmeskedjek a diktátornak és beleszóljak az EU munkájába!
Európai állampolgár akarok maradni, nem pedig egy "Újszovjetuniós" állampolgár!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!