Szerintetek is manipulatív az m1?
Figyelt kérdés
Ma néztem kb fél órát, mutattak valami tokiói hal árverést.
(fogalmam sincs hogy mi az)
Döglött halakat vagdostak, ütögettek vagy nézegették. Ez a "kommentár nélkül" nevű műsor.
Ez így nagyon primitív.
Egy ilyen közvetítést pl ami erről az eseményről készült mikor fognak leadni? Soha, mert ami Mo-n nincs, az máshol se legyen!
2017. jan. 5. 21:29
1/10 anonim válasza:
Simán leadnak ilyeneket a tévében is, az már egy más kérdés, hogy mennyire manipulatívak ezek. Ha jól tudom az M1 és most már az origo is kormányközeli kézben van.
2/10 anonim válasza:
Hát most mit értünk manipulatív alatt? Amennyire manipulatív az m1 olyannyira az atv vagy a kuruc.info is lehet manipulatív :D
3/10 A kérdező kommentje:
Azért manipuláció, mert olyan irányban próbálják az emberek véleményét megváltoztatni, ami nem feltétlenül fedi a valóságot...
2017. jan. 5. 21:53
4/10 anonim válasza:
Hiába akar, vagy akarna az M1 manipulatív lenni, mert itt vagy Te, Kérdező, a szabad állampolgár, és azt nézel, és azt nem nézel, amit akarsz, és nem akarsz. Ha nem tetszik az M1, akkor nem nézed. Ha tetszik az RTL, akkor nézed.
5/10 anonim válasza:
Az M1 manipulatív, és mindig is az volt. Mindig az aktuális kormány szócsöve. Most annyiban változott a helyzet, hogy elintézték, hogy 24 órában nyomja a propagandát, régen azért más műsorok is voltak a Híradó mellett.
6/10 anonim válasza:
Senki nem kötelez, hogy az M1-et nézd. Mivel utálod, szerintem nem is nézed annyit, ami alapján megállapíthatnád, hogy manipulatív-e.
7/10 anonim válasza:
Valamilyen szinten, minden média "manipulatív". Azt kell nézni, hallgatni, ami neked a legjobban "bejön".
8/10 anonim válasza:
"Hiába akar, vagy akarna az M1 manipulatív lenni, mert itt vagy Te, Kérdező, a szabad állampolgár, és azt nézel, és azt nem nézel, amit akarsz, és nem akarsz."
Ugye az adófizetői pénzemről is szabadon eldönthetem, hogy az M1-es, közszolgálatinak gúnyolt tévé finanszírozására mehet-e belőle, vagy sem?!
9/10 anonim válasza:
#8, nem döntheted el szabadon, hogy az M1 finanszírozására mehet-e az adódból. Legalábbis közvetlenül nem. Az 1%-odról dönthetsz - erről is egy lista alapján. Valamint 4 évente dönthetsz az urnánál.
10/10 anonim válasza:
Én sem bírom a migránsokat, de tényleg nagyon durva, hogy minden nap, minden egyes órában 10-15 percet legalább a migránsokról szólnak a hírek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!