Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Szerintetek is manipulatív az m1?

Szerintetek is manipulatív az m1?

Figyelt kérdés

Ma néztem kb fél órát, mutattak valami tokiói hal árverést.

(fogalmam sincs hogy mi az)

Döglött halakat vagdostak, ütögettek vagy nézegették. Ez a "kommentár nélkül" nevű műsor.

Ez így nagyon primitív.

[link]

Egy ilyen közvetítést pl ami erről az eseményről készült mikor fognak leadni? Soha, mert ami Mo-n nincs, az máshol se legyen!

2017. jan. 5. 21:29
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán leadnak ilyeneket a tévében is, az már egy más kérdés, hogy mennyire manipulatívak ezek. Ha jól tudom az M1 és most már az origo is kormányközeli kézben van.
2017. jan. 5. 21:33
 2/10 anonim ***** válasza:
5%
Hát most mit értünk manipulatív alatt? Amennyire manipulatív az m1 olyannyira az atv vagy a kuruc.info is lehet manipulatív :D
2017. jan. 5. 21:45
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért manipuláció, mert olyan irányban próbálják az emberek véleményét megváltoztatni, ami nem feltétlenül fedi a valóságot...
2017. jan. 5. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
Hiába akar, vagy akarna az M1 manipulatív lenni, mert itt vagy Te, Kérdező, a szabad állampolgár, és azt nézel, és azt nem nézel, amit akarsz, és nem akarsz. Ha nem tetszik az M1, akkor nem nézed. Ha tetszik az RTL, akkor nézed.
2017. jan. 5. 22:17
 5/10 anonim ***** válasza:
97%
Az M1 manipulatív, és mindig is az volt. Mindig az aktuális kormány szócsöve. Most annyiban változott a helyzet, hogy elintézték, hogy 24 órában nyomja a propagandát, régen azért más műsorok is voltak a Híradó mellett.
2017. jan. 5. 23:13
 6/10 anonim ***** válasza:
6%
Senki nem kötelez, hogy az M1-et nézd. Mivel utálod, szerintem nem is nézed annyit, ami alapján megállapíthatnád, hogy manipulatív-e.
2017. jan. 5. 23:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamilyen szinten, minden média "manipulatív". Azt kell nézni, hallgatni, ami neked a legjobban "bejön".
2017. jan. 6. 01:26
 8/10 anonim ***** válasza:
89%

"Hiába akar, vagy akarna az M1 manipulatív lenni, mert itt vagy Te, Kérdező, a szabad állampolgár, és azt nézel, és azt nem nézel, amit akarsz, és nem akarsz."

Ugye az adófizetői pénzemről is szabadon eldönthetem, hogy az M1-es, közszolgálatinak gúnyolt tévé finanszírozására mehet-e belőle, vagy sem?!

2017. jan. 6. 02:13
 9/10 anonim ***** válasza:
77%
#8, nem döntheted el szabadon, hogy az M1 finanszírozására mehet-e az adódból. Legalábbis közvetlenül nem. Az 1%-odról dönthetsz - erről is egy lista alapján. Valamint 4 évente dönthetsz az urnánál.
2017. jan. 6. 09:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én sem bírom a migránsokat, de tényleg nagyon durva, hogy minden nap, minden egyes órában 10-15 percet legalább a migránsokról szólnak a hírek.
2017. jan. 6. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!