Hazudtak nekünk éveken át? Esetleg egy tudatos nemzetközi manipulatív kampány volt?
Az én olvasatomban ez inkább egy elvont, tudományos tartalmú kérdés, mint politikai.
Nem hiszem, hogy a párt-politikusok ilyesmivel foglalkoznának, legalábbis nem kishazánkban, amikor vannak itt sokkal fontosabb dolgok, feladatok is.
Ha pedig mégicsak ilyesmikkel foglalkoznak, akkor bizony szerintem elmehetnek a sunyiba, azért tartunk gazdaságilag ott ahol tartunk.
A raptoroidok, ők tehetnek mindenről.
Ezek a csaknem 180 cm magas ülve kakáló lények ötven millió évvel ezelőtt hatalmas baszomvetőjükkel leredukálták az állatok értelmi szintjét Orbán Viktoréra. Dr Dolitle viszont felszabadította poszt-humán képességeit és sikerült felszabadítani az emberek(mert olyan minden embernek van, csak nem tudják) rejtett képességeit.
Miután ezt Rócsild és Rokeferrel megtudták, lefoglalták a Doktort. Orbán Viktor tiltakozott, de ez nem számít mert minden az ő hibája.
Ha igaz, amit leírtál a raptoroidokról, az egész életem egy hazugság. Át kell értékelnem mindent, amit tudok a világról. Mostantól minden erőmmel azon leszek, hogy a gonosz és alávaló raptoroidok uralmának véget vessek, és felszámoljam globális hálózataikat, hogy az emberek végre megismerjék az igazságot.
Főcím:
tű tűtűtűtűűűű tataataaataaaa taaaa tatatataaaaaaaa stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!