Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kiábrándult fideszesként...

Kiábrándult fideszesként kikre lehetne szavazni 2022-ben?

Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 09:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

8

Már bocs, de az a nemzeti értékrend képviselete, hogy kivételez, és hagyja a nemzetiségek általi kihasználást?

Én értem, hogy óvatosan kell politizálni, de túl sok dolog fölött húnynak szemet.

Különben meg a " csalódott" onnan válasszon, amiben csalódott, hogy melyik párt nem fog csalódást okozni abban a témában.

2020. szept. 24. 15:33
 12/13 anonim ***** válasza:

#8 vagyok:

Mindenesetre én nem hiszek se csalódott fideszesben, se csalódott DK szavazóban. Akik rászavaztak 2018-ban ezekre a pártokra, 2022-ben is rájuk fognak szavazni. Az MSZP, az LMP és a Jobbik a tutyimutyi viselkedésével/Páli-fordulatával okozhat csalódást a szavazóiban, de azok a pártok (Fidesz és DK) akik az elmúlt 10 évben semmit se változtak, mégis miben botránkoztatta volna meg a szavazóit? Mit csinált a Fidesz és a DK amit nem tettek meg eddig? Szerintem a Fidesz 2010-2020 éppen az, ahogy a DK is ugyanaz a megalapítása óta. Akik a kezdetektől velük vannak, nem fognak csalódni, maximum akkor, ha a Fidesz hirtelen LMBTQ propagandát, a DK pedig náci mantrákat fog nyomni.

2020. szept. 24. 16:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Én pl. csalódott volt jobbikos vagyok, mivel azon az úton amin 2018 után elindult, már nem tudtam őket követni. A sokadik szög a jobbik szimpátiámban az volt, amikor a Jobbik vezetői kicsődültek a "mi vagyunk a többség" a libsi pártok szavazóival/politikusaival együtt azt hiszem, hogy 1 vagy 2 héttel a választás után. Az utolsó szög pedig a Jobbik nyilvános dörgölődése volt Gyurcsányhoz.
2020. szept. 24. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!