Fideszesk! Mit gondoltok arról, hogy megbukott a terrorátvilágításon Orbán kedvenc arab üzletembere?
Ne kínos ez egy kicsit? Mert szerintem nagyon gáz, plána a nagy nemzethy, Európa védelmező maszlag mellett.
Bár amellett már a letelepedési kötvények árusítása is nevetséges annak a fényében, hogy a kvóta ellen kézzel-lábbal kapálóznak...
Ez nem trollkodás, sajnos soha nem reagálnak érdemben az ilyenekre, pedig van bőven, sőt csak ez van. Ők mégis csak és kizárólag az egykulcsos adóig látják mit művel a Fidesz.
A migráció pedig külön felháborító, hisz míg Orbán Sorost vegzálja azzal a Fidesz réteg mit sem törődik, hogy a migráció legsúlyosabb támogatója Orbán és a Fidesz. Érdekes lenne meghallgatni a gazdag terroristák mitől nem veszélyesek szerintük? A milliárdok amikkel ezen a mutyin keresztül meglopott minket a Fidesz az mitől nem felháborító szerintük? Satöbbi.
Tehát Orbán házi gorillaszervezete, a TEK, leleplezte Orbán arab pajtását.
Valami itt nem kerek. Akkor - minden eddigi híreszteléssel szemben - vagy a TEK nem áll Orbán közvetlen kézivezérlése alatt, vagy ezek az arabok nem is olyan jópajtásai a Zorbánnak, ahogy az állítva van.
Szerintem csak tették a dolgukat, ezért vannak.
Szerinted érdekli ez a fideszeseket? Kezdjük ott, hogy a fideszesek nem szoktak gondolkodni. Az van amit a vezérük mond. Aki meg meri kérdőjelezni az egyből ellenséggé válik és *hazaáruló/libsi/sorosbérenc/kommunista/magyargyülőlő/stb. lesz.
*opcionálisan választható
jajj a fideszes meg a gondolkodás uhhhhh
úgy gondolkodnak mint amilyen gömb alakú a blokktégla
Csak halkan megjegyezném, hogy Bin Laden amerikában politikusokkal parádézott, mielőtt a szeptember 11-i terrortámadást kitervelte, és támogatta. Sőt! Még az akkori elnök, George Bush cégével üzleti partnerségben állt.
A brüsszeli, párizsi terroristákat figyelték a titkosszolgálatok. Mégis megvalósították a tervüket...
Ezt csak a miheztartás végett írtam. Nincs olyan szervezet,még ha nem is "nemzethy", akinek a figyelme ne lankadna.
A kötvények árusításának, nem értem mi köze van a bevándorlókhoz!???
Ráadásul nem is magyar találmány. A világon számos országban alkalmazzák. Ha van elég milliód (dollárban) akkor még amerikai állampolgár is lehetsz! Ez nem korrupció! Ez politika, és érdekegyeztetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!