Titeket szórakoztat az "Álmentős Athina" ügye? Engem fideszesként nagyon. A "tiszta" libsi pártok, m"int a Momentum fognak szövekezni egy ilyen színvonalú párttal?
Ha szövetkeznek, az MSZP és Gyurcsány minden mocskával támadhatóak ők is, többek között ezzel is, ha nem, akkor tovább oszlik az ellenzék, egyfordulós rendszerben semmi esélyük.
Érdemes hallgatni a klubrádiót, 444-et, akik rendszeresen riportot készítettek Athinával, lehozták a híreit? Lebukott a szoc-lib álhírgyár?
Milyen név az hogy ATHINA????
Anita esetleg,de ATHINA????
Igen, Athina jól írta a kérdezô, pedig Athina nevezetû színésznô is van. 😉
Az MSZP már nem fog eljutni a választásokig, csak csodával.
De a bejutáshoz az is kevés lesz.
Szóval az a gond letudva, hogy ki fog velük szövetkezni.
#5, Kunhalmi 2 év múz munkamélküli lesz.
Voltam már én is, túl lehet élni.
De nekem évi milliók estek (sajna nem sok),senki még havi szinten fog kiesni.
Az nekem se menne😁
Nyalonmédia a kórházkiürítés miatt bekövetkezett halálesetek tényét, még mindig úgy próbálja terelni, hogy valakinek a foglalkozásán vergődik?
(aki mellesleg valóban mentős)
8-9:
Ti úgy vagytok programozva, hogy a hazugságot higyjétek el igazságnak, "nehogy már a fidesznek legyen igaza"?
Már a hazug sajtótok, pártjaitok sem tudják tartani ezt a hazugságot
Az AMS nem egyenlő a Samaritánus mentőszolgálattal, olyan mint ha egy peres követelésem lenne a DIGI-Vodafone nevű céggek szemben.
Egész másik cég a kettő, konkurenciák is.
Mégis megpróbálja ez az ember (Montreálból) összemosni, hogy a saját volt munkáltatóján álljon így bosszút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!