Kiábrándult fideszesként kikre lehetne szavazni 2022-ben?
Azért aki a Mi Hazánk és a Fidesz között ismét párhuzamot von, az nem igazán ismeri a Mi Hazánk politikáját. Rengeteg dologban más az álláspontjuk, mint a Fidesznek.
De igazából ezen a két párton kívül nincs jelenleg Magyarországon értékelhető párt.
#3 ja, rengeteg jelentéktelen dologban különbözik az álláspontjuk a látszat kedvéért. Pl az... szóval ja.
De a lényegben sajnod egyetértenek. Most kéne bedobnia az ellenzéknek egy ügynökaktás javaslatot aztán nézni, ahogy a mi hazánk a fidesz mellett szavazza le :)
Mindig élvezem, mikor hallok a "csalódott fideszesekről". Ezt a menetet nagyjából Hont Andris kezdte, amikor Simicska kimondta az O1G-t, hirtelen ő is megvilágosodott, és Orbán Viktor imádójából hirtelen a HVG újságírója lett. Ha ilyen csalódott fideszes vagy, akkor a jelenlegi O1G koalícióból kiválaszthatod bármelyik pártot.
Érdekes módon mindenki a "csalódott fideszesek"-t akarja megnyerni, mintha azokból olyan sok lenne. Rájuk vadászik a Jobbikon keresztül Gyurcsány, rájuk vadászik a Jobbikból levált Mi Hazánk, és az újonnan megalakul Volner Párt is (ami szerintem egy idióta trollkodás Volnertől).
Pedig a Fidesz éppen azt csinálta 10 éve is mint amit most, nincs olyan dolog a 10 éves kormányzásában, hogy azok akik 2018-ban még rászavaztak, most hirtelen csalódtak.
Csalódott fideszes szavazók nincsenek, de csalódott jobbikosok igen. Én például egy csalódott jobbik szavazó vagyok, de mivel az már Gyurcsány csicskapártjává avanzsálta magát, nem foguk soha többé rájuk szavazni. Mindig is jobboldali gondolkodású voltam, de mivel a Jobbik markánsabban fogalmazta meg a jobboldali véleményét, rájuk ment a voksom az elmúlt választásokon. Ha nem lett volna Jobbik fideszes lettem volna, de mivel volt, csak a bukása után döntöttem el, hogy amíg a Fidesz képviselni fogja a nemzeti értékrendet, rájuk fogok szavazni.
Még egy annyit Hont Andrisról, hogy ő csak az érdekei miatt lett hirtelen nagy ellenzéki. Ne legyetek meggyőződve, hogy végig ki fog tartani a libsi oldalon. Ha az érdekei úgy kívánják (pl. a hvg hirtelen azt kezdi el hirdetni magáról, hogy fideszes lett), ő éppen úgy elfogja árulni a libsi oldalt, ahogy a nemzeti oldallal tette.
Az árulókat sehol se szeretik, még ha el is fogadják azon az oldalon ahol árulkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!