Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A következő választásokon...

A következő választásokon szerintetek Orbán esélyei romlanak a mostani illetve a tavaszi covid járvány alatti politikája miatt?

Figyelt kérdés
A fiatalok körében eddig sem volt népszerű, úgy gondolom ez továbbra is így marad, vagy még nagyobb ellenszenvet váltott ki a szórakozóhelyek bezárásával. MI a véleményetek?

2020. szept. 20. 12:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem romlott Orbán esélye, ugyanakkora esélye lesz mint eddig, ezt jól tudjuk miért, nem azért, mert csal, hanem, mert mesterien képes manipulálni az idióta agymosott embereket Habony Árpád úr tanácsaival.
2020. szept. 20. 16:10
 12/13 anonim ***** válasza:
Azt hittem a kevés szigor lesz a gond.
2020. szept. 20. 17:17
 13/13 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem+.

Jó,hogy van luk a seggükön.

Sokkal nagyobb szarban is lennénk,ha más rendezgette volna az eltelt évtizedben a sorsunkat.

2020. szept. 20. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!