Betartod Orbán Viktor utasítását: kizárólag maszkba, nózit fedve jársz,kelsz?
""Betartod Orbán Viktor utasítását:""
Nem Orbán utasítását tartod be hanem a virológusok - orvosok utasítását.
Én összesen 1000 Ft-ot költöttem maszkra!!
Nem többet. (2*500) Minden nap cserélem őket
"Én összesen 1000 Ft-ot költöttem maszkra!!"
Én a járvány kezdete óta az önkormányzat által adott ingyen maszkot használom. Elvileg mosható, de mindig csak bevágom a kocsiba ha hazaérek, és az ott élő baktériumok lebontják a vírust amíg újra használatba kellene venni a maszkot.
"mindig csak bevágom a kocsiba ha hazaérek, és az ott élő baktériumok lebontják a vírust amíg újra használatba kellene venni a maszkot."
Úgy tudom, hogy egy már viruló baktériumtenyészet nem enged más rivális baktériumot megtelepedni. A lábad sem lesz már büdösebb egy idő után, meg a zoknid sem. Ezért nem zuhanyzom én sem. Egy minimális mennyiségű tenyészet mindig lesz rajtad. Egyébként is a levegőn is vannak bakteriumok, amiket folyamatosan beszívsz
Csak ha kötelező.
Viszont!
Amikor bemegyek a Spar-ba és az eladók teli pofával vigyorogva lehúzott maszkkal szolgálnak ki, akkor abban a pillanatban én is lehúzom. Alig várom hogy a biztonsági őr belém kössön! Vagy valamelyik túlbuzgó vevő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!