Betartod Orbán Viktor utasítását: kizárólag maszkba, nózit fedve jársz,kelsz?
"Én összesen 1000 Ft-ot költöttem maszkra!!
Nem többet. (2*500) Minden nap cserélem őket"
Én meg egy fillért sem. Márciusban kaptam a cégtől négyet, még három megvan belőle.
#13-nak:
Ja-ja. És mi a helyzet a lányom iskolájával?
Ahol bár a gyerekeknek és a tanároknak a folyosón kötelező a maszkviselés, de az osztályban már nem?
Egy tanár kb 5-6 osztálytermet jár végig egy nap alatt úgy, hogy az osztályokban nem visel maszkot!
Már megint az a kibaxott dilettantizmus! Vagy csak szimplán ennyire hülyék az emberek?
#13 vagyok:
Hozzáteszem még, hogy harmadik napja döglődik a család a kibaxott influenza miatt, amit a lányom a kedves padtársától kapott el. A kutyát sem érdekelte egy héttel ezelőtt, hogy a kölöknek taknya-nyála egybefolyt, miközben ugatva köhögött!
Egyáltalán nem lett kivéve az iskolából, végig bejárt amíg meg nem gyógyult. Ha ez covid lett volna, most kitaposnám az osztályfőnöke szájából a bélést!
14-es! "Ja-ja. "
jó látni, hogy egyetértünk!
"Már megint az a kibaxott dilettantizmus! Vagy csak szimplán ennyire hülyék az emberek?"
Na látod én ugyanezt kérdeztem tőled. Mert te az vagy és még be is ismered.
de a legjobb az a 15. válasz gyakorlatilag beismered, hogy neked aztán mindegy mi van a gyerekkel, mert ugye egy szülő megtehetné azt, hogy szól a tanárnak vagy akkor nem viszsi iskolába a gyereket, de nem van aki olyan ***** hogy csak azért is, majd amikor a gyerek hazahoz valamit annak ellenére, hogy tud róla, nos akkor még neki áll feljebb.
Hát igen a "az a kibaxott dilettantizmus!"-mert ez az. De már a 10-esben írt is az, vagy nemes egyszerűséggel kivagyi butaság...
Leszarom Orbánt. Betartom a WHO javaslatát.
Szerencsédre nem kötelező értelmesnek lenni.
15harmadik napja döglődik a család a kibaxott influenza miatt,"
Nem influenza lesz az.....
ilyen hőségben nincsen flu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!