Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betartod Orbán Viktor utasítás...

Betartod Orbán Viktor utasítását: kizárólag maszkba, nózit fedve jársz,kelsz?

Figyelt kérdés
Hétfőtől mindenkinek kötelező a maszk viselése. Vége van a fiatalok felelőtlen viselkedéséből, amikor is szabad arcal mehettek vele a világva, terjesszve ezzel a koronavírust. Szerencsére belátta a kormányzat ez így nem mehet tovább. Sálat sem lehet hanem a jóval sűrűbb szövésű valódi védelmet nyújtó maszkba kell járni

2020. szept. 19. 15:50
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
64%

"Én összesen 1000 Ft-ot költöttem maszkra!!

Nem többet. (2*500) Minden nap cserélem őket"

Én meg egy fillért sem. Márciusban kaptam a cégtől négyet, még három megvan belőle.

2020. szept. 19. 18:35
 12/28 anonim ***** válasza:
38%
10-es! Az megvan ugye, hogy ezzel magadat meg másokat veszélyeztetsz. A logikád alapján akkor az ittas vezetés is teljesen jó, mert más is csinálja, és ne gyere azzal, hogy de az más.
2020. szept. 19. 18:42
 13/28 anonim ***** válasza:
28%

#13-nak:

Ja-ja. És mi a helyzet a lányom iskolájával?

Ahol bár a gyerekeknek és a tanároknak a folyosón kötelező a maszkviselés, de az osztályban már nem?

Egy tanár kb 5-6 osztálytermet jár végig egy nap alatt úgy, hogy az osztályokban nem visel maszkot!

Már megint az a kibaxott dilettantizmus! Vagy csak szimplán ennyire hülyék az emberek?

2020. szept. 19. 18:54
 14/28 anonim ***** válasza:
9%

#13 vagyok:

Hozzáteszem még, hogy harmadik napja döglődik a család a kibaxott influenza miatt, amit a lányom a kedves padtársától kapott el. A kutyát sem érdekelte egy héttel ezelőtt, hogy a kölöknek taknya-nyála egybefolyt, miközben ugatva köhögött!

Egyáltalán nem lett kivéve az iskolából, végig bejárt amíg meg nem gyógyult. Ha ez covid lett volna, most kitaposnám az osztályfőnöke szájából a bélést!

2020. szept. 19. 18:57
 15/28 anonim ***** válasza:
21%
Bocs! Nem #13, hanem #14
2020. szept. 19. 18:57
 16/28 anonim ***** válasza:
55%

14-es! "Ja-ja. "

jó látni, hogy egyetértünk!

"Már megint az a kibaxott dilettantizmus! Vagy csak szimplán ennyire hülyék az emberek?"

Na látod én ugyanezt kérdeztem tőled. Mert te az vagy és még be is ismered.

de a legjobb az a 15. válasz gyakorlatilag beismered, hogy neked aztán mindegy mi van a gyerekkel, mert ugye egy szülő megtehetné azt, hogy szól a tanárnak vagy akkor nem viszsi iskolába a gyereket, de nem van aki olyan ***** hogy csak azért is, majd amikor a gyerek hazahoz valamit annak ellenére, hogy tud róla, nos akkor még neki áll feljebb.

Hát igen a "az a kibaxott dilettantizmus!"-mert ez az. De már a 10-esben írt is az, vagy nemes egyszerűséggel kivagyi butaság...

2020. szept. 19. 20:36
 17/28 anonim ***** válasza:
31%
Majd akkor ha azt látom hogy rajtam kívül mindenkin van, amióta tart ez a hülyeség egy percig nem volt rajtam, senki nem szólt egy szót sem, két utcával arrébb épp utcabál van itt jelenleg, jöttem haza, egy kezemen meg tudtam volan számolni hány emberen van szóval köszönöm szépen, nem kérek a hülyeségből.
2020. szept. 19. 22:11
 18/28 Koplárovics Béci ***** válasza:
34%

Leszarom Orbánt. Betartom a WHO javaslatát.

Szerencsédre nem kötelező értelmesnek lenni.

2020. szept. 19. 22:25
 19/28 anonim ***** válasza:
25%
Orbán egyáltalán nem érdekel! Annyi baromságot hallottam már tőle, hogy neki már a 2x2=4-et sem hinném el !
2020. szept. 19. 23:04
 20/28 A kérdező kommentje:

15harmadik napja döglődik a család a kibaxott influenza miatt,"

Nem influenza lesz az.....

ilyen hőségben nincsen flu

2020. szept. 20. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!