Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Betartod Orbán Viktor utasítás...

Betartod Orbán Viktor utasítását: kizárólag maszkba, nózit fedve jársz,kelsz?

Figyelt kérdés
Hétfőtől mindenkinek kötelező a maszk viselése. Vége van a fiatalok felelőtlen viselkedéséből, amikor is szabad arcal mehettek vele a világva, terjesszve ezzel a koronavírust. Szerencsére belátta a kormányzat ez így nem mehet tovább. Sálat sem lehet hanem a jóval sűrűbb szövésű valódi védelmet nyújtó maszkba kell járni

2020. szept. 19. 15:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

14"Már megint az a kibaxott dilettantizmus! Vagy csak szimplán ennyire hülyék az emberek?"

Legalább azért húznál maszkot, hogy másnak ne kelljen döglődnie. Ez az együttérzés a társadalom öszetartó ereje. Megvédjük egymást

2020. szept. 20. 00:07
 22/28 anonim ***** válasza:
49%

#14-15, kérdezőnek:

Influenza. A keresztanyám a körzeti orvosom. :D

Most gondolj bele! A takonytól eldugult orral felhúzom a légzéskönnyítő kopoltyú-szeleppel ellátott pormaszkot, és még így is folyik rólam az izzadság miközben szabályosan zihálok az oxigén-hiánytól.

És ekkor szembenézek 2-3 eladóval aki az állára lehúzott orvosi maszkban szolgál ki, illetve tölti fel az árút. Hát, a jó édes qrva anyjukat! Azonnal lekapom én is az államra, és isten óvja azt, aki be mer szólni!

Teli tüdőből ordítva fogom oda küldeni, amit itt most nem írhatok le!

De ha még hepciáskodni is kezdene, akkor AZONNAL tettlegességhez fogok folyamodni!

2020. szept. 20. 16:11
 23/28 anonim ***** válasza:
47%

#22 vagyok:

A bajok mindig akkor kezdődnek, amikor valaki nem a saját dolgával foglalkozik hanem a máséval!

2020. szept. 20. 16:14
 24/28 anonim ***** válasza:
26%

Nem OV utasitasait kovetem, egyszeruen korhazakban edzodtem az elet ezen gyakorlati reszehez. Eddig is voltak helyek es helyzetek ahol a maszkot viselni kellett. Orulhet mindenki, hogy a sajat kis porfing eleteben most talalkozik ezen szokassal eloszor es ez lett elete legnagyobb problemaja. Irigy vagyok rajuk:-D

Tehat. Hordom, mert van ertelme. De nem holnaptol hanem ahogy Vuhant lezartak. Persze nyilt teren erdei setan utcan csak ugy hobbibol nem, de tomegben es zart helyekben, kozlekesesi eszkozon igen. Neztek is hulyenek a villamoson februarban de hat kit erdekel mas mit gondol. En se nezem ki milyen sapkat hord vagynapsze.uveget vagy .iert vesz valaki ronda seggrw sztreccsnacit. Nekem fontos az egeszsegem elkoltozni viszont nem tudok. Majd lesz valahogy.

2020. szept. 20. 21:40
 25/28 anonim ***** válasza:
52%
Nálam Orbán már hitelességét veszítette a robszolgatörvény bevezetése óta, leszarom bármit mond. A józan ész szerint élek és cselekszem.
2020. szept. 22. 02:06
 26/28 anonim ***** válasza:
58%

"A bajok mindig akkor kezdődnek, amikor valaki nem a saját dolgával foglalkozik hanem a máséval!"

Pedig ez elő szokott fordulni mindenkivel, aki nem egy lakatlan szigeten él, ugyanis abban a pillanatban, amint másokkal élsz együtt már kompromisszumokat kell köss, tehát beleszólnak az életedbe.

2020. szept. 22. 09:23
 27/28 anonim ***** válasza:
38%

#23, #26-nak:

Rám az engem ismerők gyakran csak annyit szoktak mondani, hogy "egy pszichopata barom".

Tévednek. Nem pszicho, hanem szocio.

Aki az én dolgommal kezd foglalkozni, és határozott figyelmeztetésre sem fejezi be, azzal szemben vica-versa alapon reagálok. Addigra már azt is kigondolom hogy mivel "találom" meg. Általában vagy bedugul és eltakarodik, vagy hepciáskodni kezd. Agresszíven szoktak hangot emelve számon kérni, hogy nekem ahhoz mi közöm?

Nos, ekkor következik a nyomdafestéket nem tűrő reakcióm. De eddigre felkészülök a következő fázisra is! Ha az ordenáré visszavágásomra látom hogy tettlegesség lesz a reakció, akkor én ütök először.

Kiváló emberismerő vagyok, és ennek következtében utálom is őket!

2020. szept. 22. 20:41
 28/28 anonim ***** válasza:
41%
Nem csak ezt de úgy vásárolok hűséget én is például az asszonytól mint ő teszi velünk.
2020. szept. 27. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!