Ilyen van nálunk is, vagy nálunk simán és fizetés nélkül "lenyúlják" a halottakat és nem is fizetnek érte?
Az üzenet íme:
"Üdv!
Itt Romániában a nagybátyám egyik kollégájának valami rokona meghalt, az állam 130ezer forintnak megfelelő lejt fizettek volna neki, ha a korona áldozatának szerepeljen a statisztikában, de visszautasította, mert akkor nem temethették volna el a hagyományos módon.
Ezt nem konteó, ez a valóság."
Ja, ez a nagybátyám szomszédjának a munkatársának a testvérének a...
Ezek aztán rohadt hiteles állítások.
Nekem a kedvencem ez az itthon is terjedő fszság hogy "az ápolónő 100ezret ajánlott fel hogy beírhassa hogy koronába halt meg". Erre írta egy ápolónő hogy rohadtul nem is az ő hatáskörük megállapítani a halál okát.
Ez egy városi legenda, mint hogy a kínai boltokban gyerekeket rabolnak emberkereskedés céljából.
3
Úgy látom nem zavar hogy mindkét információ a közvetlen érintettektől származik. Csak hazudozz tovább...Már úgysem vehető komolyan ez a halandzsa...
3
Jól van a román nem egészen úgy van de én közvetlenül beszéltem az elhunyt rokonával.
Hjaaaa... Hát végülis egy vadidegen írt neked valamit privát üzenetben, akkor az csak és 108%-ig igaz lehet...
Nekem egyszer itt valaki azt írta, hogy a szomszédja szerint, aki látott már kék vért, na neki az unohúgának a felesége azt mondta, hogy aki ilyenek elhisz, az minimum idióta.
Abszolut butaság, ha pedig elhiszed, akkor te is egy végtelenül buta ember vagy.
Gondolom te is egy maszkviselést ellenző szabadságharcos vagy, aki a gonosz, oltással beadott nanorobotok és GPS chipek ellen vív ádáz csatát, megakadályozva ezzel, hogy a háttérhatalom letaszítson minket, naiv embereket a Föld jéggel árkolt pereméről a végtelen űrbe (vagy ahol a lapos "bolygónk" éppen letezik).
Gyakorikerdesek.hu Általános felhasználási feltételek:
3. / Korlátozások
(d) Tilos személyes adatokat, telefonszámot, e-mail címet, idézett telefonbeszélgetés-, privát üzenet, vagy e-mail részletet elhelyezni, még az érintett beleegyezésével sem, idetartozik a más Felhasználóról bármilyen információ nyilvánosságra hozatala, beleértve annak jelszavát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!