Miért nem hatott a maszk a védekezésben?
Azt mondják a maszk megvédi a tömeget, nem adják át az emberek a vírust. Nálunk nem lett eltörölve nyáron sem a maszk, mégis gyorsan terjed a korona. Máshol nem ilyen szigorú a maszk törvény, és nem is volt mindenhol kötelező a nyár folyamán.
Akkor hogy a fenébe van ez??
Most ez nem kötekedés, ne így értsétek, nekem ez egyszerűen tényleg nem világos. Én be tartok mindent, mindenhol és ezt láttam a környezetemben is. Napi 5 betegnél is betartották.
Akkor miért történt ez meg ilyen maszkhasználat mellett is?
Nincs olyan, hogy maszk törvény.
Az emberek 50%-a BKV azonnal letolta a maszkot és 10-25%-uk pedig nem is volt maszkban. De kórházban is csak a bejáratnál hoirdták normálisan. Az 1-2 órás várakozás alatt az emberek 50%-a letolta az orra alá.
De ez számomra továbbra sem egyértelmű. Akkor magyarázat lenne, ha külföldön egészen másképp viselkedtek volna az emberek.
Ott eleve nem használtak maszkot. Ahol kötelező, ott ugyanazt csinálták, mint a magyarok.
Mi a különbség közöttünk és közöttük?
Nézz rá erre:
Ajánlom az USA - Kanada összehasonlítást.
Az USA-ban hónapok óta megy a BLM tüntikézés és garázdaság. Tömegek vannak maszk nélkül. Kanada egy kicsit más...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!