Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nem hatott a maszk a...

Miért nem hatott a maszk a védekezésben?

Figyelt kérdés

Azt mondják a maszk megvédi a tömeget, nem adják át az emberek a vírust. Nálunk nem lett eltörölve nyáron sem a maszk, mégis gyorsan terjed a korona. Máshol nem ilyen szigorú a maszk törvény, és nem is volt mindenhol kötelező a nyár folyamán.

Akkor hogy a fenébe van ez??

Most ez nem kötekedés, ne így értsétek, nekem ez egyszerűen tényleg nem világos. Én be tartok mindent, mindenhol és ezt láttam a környezetemben is. Napi 5 betegnél is betartották.

Akkor miért történt ez meg ilyen maszkhasználat mellett is?

2020. szept. 18. 22:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
43%

Ez a maszk érdekes dolog.

Sok embernek azért lett tüdőkárosodása, mert hordta a maszkot.

Gondold el... egész nap a kilégzett levegőt szívod vissza.

Ez mennyire egészséges?

2020. szept. 18. 22:37
 2/24 A kérdező kommentje:
Én erről sosem hallottam csak félinformációkat. Minden tudomásom szerint nem okoz károsodást és soha ilyen tanulmányt nem láttam, ami ezt alátámasztotta volna.
2020. szept. 18. 22:41
 3/24 anonim ***** válasza:
72%
Mert a maszk is csak "jobb ötlet nincs" alapon megy, valamennyit biztos számít, de nem csodaszer
2020. szept. 18. 22:46
 4/24 anonim ***** válasza:
43%
Mert a maszk csak arra jó, hogy fenntartsa a rettegést, másra nem
2020. szept. 18. 22:46
 5/24 anonim ***** válasza:
57%
Nem volt maszk, sok ember nem hordta, még ott sem, ahol kötelező volt. Nyaralgattak, utazgattak, buliztak, lazábban vették a dolgot. Elvileg a maszk véd.
2020. szept. 18. 23:02
 6/24 A kérdező kommentje:
De épp ezaz, hogy volt maszk. Ugyanúgy nyáron is fel kellett tenni minden boltban, postán, be se lehetett menni. Orvoslátogatás sem volt. És egész nyáron nem is ugrott meg a fertőzöttek száma. Jó nyilván nem is volt ilyen az időjárás, de akkor is, valamit csak kellett volna fognia a maszknak, nem?
2020. szept. 18. 23:03
 7/24 anonim ***** válasza:
65%
Hát azért eléggé sokan vannak akik nem hordják.
2020. szept. 18. 23:11
 8/24 anonim ***** válasza:
73%
De csak a boltokban, tömegközlekedésen és az iskolákban cseszegetnek a maszkkal. Focimeccsen, sportrendezvényen, szórakozóhelyen, étteremben, utcán nem. Az már nyilvánvaló hogy nagyon jól be van programozva ez a vírus, mert azt mindig tudja mikor kell támadni és hány halottat kell produkálni, de úgy tűnik azt még nem táplálták bele, hogy csak boltban, tömegközlekedésen és iskolában szabad terjedni.
2020. szept. 18. 23:12
 9/24 anonim ***** válasza:
59%
Postán, boltba lehet, de strandon nem veszi fel az ember, szabadtéri rendezvényen, sporteseményen, különböző díjátadók és még lehetne sorolni.
2020. szept. 18. 23:13
 10/24 anonim ***** válasza:
68%

#6 Nyáron én nem igazán tapasztaltam hogy bárki rendesen felhúzta volna a maszkot.Jelenleg sem.

A Postára simán be lehetett menni nélküle(ez tuti mert rákérdeztem),de itt ahol élek a Lidl sem foglalkozott a maszkkal.Jópár embert láttam nélküle,de dohányboltot is ahol nem nézték van-e maszk.Sorolhatnám napestig.

2020. szept. 18. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!