Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Meddig fognak még a rádióban...

Meddig fognak még a rádióban a koronavírusról pofázni?

Figyelt kérdés
Az embereknek az idegeire megy, mégis nyomatják.

2020. szept. 17. 03:12
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
50%

Na, még egyet... 16 és 20 voltam.

Félreértés ne essék: nekem is van maszkom, használom is amikor kell, és ráadásul örülök, mert inkognitót is ad nékem.

Vannak idős rokonaim, akikkel főleg tavasszal csak az ablakon át kommunikáltam, meg úgy látom, hogy mostanság is az következik majd megint. Ezzel nincs is semmi bajom, elfogadom a helyzetet, hálIstennek mindenki jól van.

Csak a folyamatos mantrát utálom, hogy ezt folyton eszembe juttatják.

2020. szept. 17. 09:57
 22/43 anonim ***** válasza:
18%

Na és még egyet (megindult az agyam).

(16-20-21 vagyok). Tényleg az utolsó lesz.

Minél inkább szádba akarnak rágni valamit, annál szorosabban csak lét lehetőség áll fenn:

1. Valódi veszély (de akkor mindenkinek irány a légó!!!)

2. Mégsem valódi veszély, avagy az a veszély mégiscsak másodlagossá válhat(ott) valami miatt. (Mi az a valami? Talán esetleg mégis mutyi is van benne?...)

Lásd: főleg tavasszal a sok maszktalan tisztségviselő...

Na jó, legyetek jók, ha tudtok!

2020. szept. 17. 10:03
 23/43 anonim ***** válasza:
48%

"nem tudok egy videót végignézni, mert sokszor egymás után 3 reklám is belemegy"

Használj opera böngészőt.👌

2020. szept. 17. 12:48
 24/43 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem sem kéne ennyit pofázni róla, a vírus gyorsabban vonná ki a forgalomból azokat, akik tagadják. És akkor jobb lenne.
2020. szept. 17. 15:31
 25/43 anonim ***** válasza:
75%
Nem kell hajnali negyed 4 előtt 3 perccel Petőfi rádiót hallgatni, és akkor nincs miért háborogni. :)
2020. szept. 17. 16:30
 26/43 A kérdező kommentje:
Én szerettem azelőtt a híreket hallgatni, de így elpártol rengeteg ember a rádiótól.
2020. szept. 17. 20:16
 27/43 anonim ***** válasza:
72%
És az miért baj? Majd csinálnak mást.
2020. szept. 17. 20:18
 28/43 anonim ***** válasza:
49%
Gondolom mikor tartott a második világháború is voltak páran, akiket nem is a háború zavart, hanem, hogy kénytelenek ezt hallgatni a rádióban. Aztán mikor 44 nyarán potyogni kezdtek az amcsi-angol bombák és ősszel megjöttek a szovjetek és csatatatér lett az ország akkor a delikvensek rádöbbentek, hogy messze nem az volt a legnagyobb baj, hogy depisek lesznek a rádiótól.
2020. szept. 17. 20:44
 29/43 anonim ***** válasza:
14%
Igen, ez a nátha pont olyan, mint a II. világháború. Megrémít, hogy vannak ekkora birkák a világon.
2020. szept. 17. 20:50
 30/43 anonim ***** válasza:
71%

Meddig fognak még a rádióban a koronavírusról pofázni?

Meddíg fognak itt, ezen a fórumon a vírusról írni ?

100 kédésböl 99 , a 99-böl 45 ugyanaz a kérdés, csak más szavakkal.

2020. szept. 17. 23:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!