Meddig fognak még a rádióban a koronavírusról pofázni?
Az emberek nagy része, fogja magát és elkapcsol arról az adóról, ha látja, hogy arról van szó, és nem vesz tudomást a plakátokról stb-ről. Csak azt idegesíti aki hagyja, hogy idegesítse.
Érdekes, én pl tudatosan kb annyit vagyok vele kapcsolatban amikre kérdésekre néha rálesek, meg néha reggel emg szoktam nézni hol tartanak az adatok, és ennyi.
Ott van válogasd az országokat, nem öli meg, melegebb éghajlatú országokban is van bőven fertőzött.
Neked mi bajod? Gondolod, hogy a vírus a hangulatodnak megfelelően fertőz, és ha már meguntad, akkor vége?
Muszáj sokszor elismételni a dolgokat, és ezt köszönd azoknak az agyhalottaknak, akik még mindig kidugják a ronda orrukat a maszk alól, mert "fulladnak". Igazából nem fulladnak, csak hisztiznek, cserébe sokat tesznek azért, hogy terjedjen a vírus. Beláthatod, hogy amíg ilyen gyenge felfogású, bamba, szubhumán lények teszik ki a népesség jó részét, egyszerűen muszáj újra és újra elmondani ugyanazt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!