Hogyan lettünk hirtelen a biztonság szigetéből, a második legveszélyesebb ország?
Persze vírus szempontjából. Az első hullámban némi túlzással mindenhol pusztított a vírus, csak nálunk nem. Most meg mi vagyunk Európa élén a legfertőzőbbek.
Nem lehet, hogy az első hullám idején manipulálták az adatokat? Mert nekem nagyon úgy tűnik.
Kérdező
Pontosan a hozzád hasonlók miatt csinálták meg azt az országos felmérést amiben nagy tömegben, az egész országban nézték meg a kiválasztott embereket, hogy kiderülhessen mennyi a valódi fertőzött. A vizsgálat pedig őket igazolta.
Egyszerűen tudomásul kellene venned, hogy a kormány időben lépett, a nagyon szigorú korlátozásoknak meg volt az eredménye és ezek miatt nem lett itt is nagyobb a baj.
Az emberek viszont - mint te is - pillanatok alatt elfelejtették, hogy mi volt az olaszoknál, már nem érdekelte őket mi történik folyamatosan az amcsiknál, hogy szerte a világban mennyi a fertőzött, nyaralni, utazni, bulizni akartak. Mentek és nyaraltak, buliztak, utaztak.
ENNEK itt van a következménye. Ennyi!
Volt egy nagy országos felmérés, ahogy az előttem szóló is írta, annak nézz utána. Biztos emlékszel, hogy szinte nem is volt fertőzött akkor... nagyon kevés százalék volt igazolt, és olyan is, aki már átesett rajta, tehát őket igazolta.
Nem értem a kérdésed amúgy, honnan szeded ezt a hülyeséget?
A fertőzést nem maga a kormány okozza, hanem az emberek közötti kapcsolatteremtés vezeti... ez pedig lássuk be, az emberek hozzáállásán múlik
6-
Nyáron is voltak betegek. Igaz kevesebben mint most. Viszont ahogy a nyaralók elkezdtek hazajönni külföldről úgy ugrottak meg az esetszámok augusztus közepétől.
Hogyan lettünk hirtelen a biztonság szigetéből, a második legveszélyesebb ország?
Nos azért mert orbán ilyen hasraütés szerüen jelölte ki a számunkra veszélyes országokból a beutazás tiltását. Ilyen volt Horvátország, az EU szinte minden tagállama megtiltotta a Horvátországból beutazást, de orbán még bizatta ia az embereket mondván hogy most menjen aki a tengert látni akarja, ez az ember egy felelőtlen idióta.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!