Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan lettünk hirtelen a...

Hogyan lettünk hirtelen a biztonság szigetéből, a második legveszélyesebb ország?

Figyelt kérdés

Persze vírus szempontjából. Az első hullámban némi túlzással mindenhol pusztított a vírus, csak nálunk nem. Most meg mi vagyunk Európa élén a legfertőzőbbek.

Nem lehet, hogy az első hullám idején manipulálták az adatokat? Mert nekem nagyon úgy tűnik.

2020. szept. 16. 19:27
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Nem teszteltek annyit mint mostanság, és így természetesen amiről nem tud az ember az nem fáj alapon nem volt olyan vészes az első hullám.
2020. szept. 16. 19:30
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Szerintem nem lettünk. Én máig nem találtam egyetlen fertőzöttet sem pedig hatalmas vírusvadász vagyok, A tvben meg bármit be lehet mondani.
2020. szept. 16. 19:33
 3/10 anonim ***** válasza:
51%

Kérdező

Pontosan a hozzád hasonlók miatt csinálták meg azt az országos felmérést amiben nagy tömegben, az egész országban nézték meg a kiválasztott embereket, hogy kiderülhessen mennyi a valódi fertőzött. A vizsgálat pedig őket igazolta.

Egyszerűen tudomásul kellene venned, hogy a kormány időben lépett, a nagyon szigorú korlátozásoknak meg volt az eredménye és ezek miatt nem lett itt is nagyobb a baj.

Az emberek viszont - mint te is - pillanatok alatt elfelejtették, hogy mi volt az olaszoknál, már nem érdekelte őket mi történik folyamatosan az amcsiknál, hogy szerte a világban mennyi a fertőzött, nyaralni, utazni, bulizni akartak. Mentek és nyaraltak, buliztak, utaztak.

ENNEK itt van a következménye. Ennyi!

2020. szept. 16. 19:46
 4/10 anonim ***** válasza:
65%

Volt egy nagy országos felmérés, ahogy az előttem szóló is írta, annak nézz utána. Biztos emlékszel, hogy szinte nem is volt fertőzött akkor... nagyon kevés százalék volt igazolt, és olyan is, aki már átesett rajta, tehát őket igazolta.

Nem értem a kérdésed amúgy, honnan szeded ezt a hülyeséget?

A fertőzést nem maga a kormány okozza, hanem az emberek közötti kapcsolatteremtés vezeti... ez pedig lássuk be, az emberek hozzáállásán múlik

2020. szept. 16. 19:55
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Miért lennénk a második legveszélyesebb ország? Miből gondolod ezt? Ha megnéznéd a fertőzési adatokat láthatnád, hogy hiába a jelenlegi magas betegszám ennek ellenére még a többi EU-s vagy egyéb országokhoz képest nem kirívóan magasak ezek a számok.
2020. szept. 16. 19:57
 6/10 anonim ***** válasza:
40%
Érdekes módon nyáron turista szezonban amikor egymást taposták az emberek nem volt beteg sehol. Most ahogy vége a szezonnak hirtelen második hullám stb. Na hagyjuk már
2020. szept. 16. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
46%

6-

Nyáron is voltak betegek. Igaz kevesebben mint most. Viszont ahogy a nyaralók elkezdtek hazajönni külföldről úgy ugrottak meg az esetszámok augusztus közepétől.

2020. szept. 16. 20:06
 8/10 anonim ***** válasza:
30%

Hogyan lettünk hirtelen a biztonság szigetéből, a második legveszélyesebb ország?

Nos azért mert orbán ilyen hasraütés szerüen jelölte ki a számunkra veszélyes országokból a beutazás tiltását. Ilyen volt Horvátország, az EU szinte minden tagállama megtiltotta a Horvátországból beutazást, de orbán még bizatta ia az embereket mondván hogy most menjen aki a tengert látni akarja, ez az ember egy felelőtlen idióta.

2020. szept. 16. 20:19
 9/10 anonim ***** válasza:
18%
Mert mindig mindent máshogyan értelmezünk.
2020. szept. 16. 21:05
 10/10 anonim ***** válasza:
55%
Mert Orbánék is rájöttek, hogy ez a vírus dolog messze nem olyan komoly, mint aminek beállították. Mindenhol elenyésző a fertőzöttség és a halálozás, a "mezei" influenzába többen halnak bele, mint ebbe. Mindenkit riogatnak vele, de az ember sehogy sem érintkezik vele, és az ismerősei sem, mondják az óriási napi esetszámot, de én, vagy bárki, akivel beszéltem, még csak hallani sem hallottam fertőzésről a környezetemben, nemhogy halálesetről.
2020. szept. 16. 22:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!