Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor fogunk vegre mar ossze?

Kerdesekkel teli kérdése:

Mikor fogunk vegre mar ossze?

Figyelt kérdés

Gondolom ti is hallottatok a szerencsetlen torpe ujabb intezkedeseit, annyira logikatlan az egesz(pl: a 23:00ig valo nyitvatartas szorakozohelyek eseten, csak 23:00 ora utan tamad a virus?)

Tonkre vagja teljesen a vendeglatast/ szorakoztato ipart, mindenki jelentos osszegu tb-t fizet..de fizessunk a tesztert is, nem is akar mennyit...

Nevetseges..komolyan mondom kesz vicc az egesz, es ez senkinek nem tunik fel?

Le kellene eroszakkal valtatni a pba..

vissza jott a nyaralasrol a draga virusunk, es most az influenza szezonban ujra tamad, erdekes.........

2020. szept. 16. 18:40
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

10-

""Szerintem azért futottak most fel ennyire az esetszámok, mert elkezdődött az iskola.""

És az Augusztus közepétől megugró esetszámokat mivel magyarázod? Augusztus 21-én - 52 beteg. Augusztus 26-án 73 beteg. Augusztus 29-én 159 beteg. Augusztus 30-án 292 beteg.

Ebben az időszakban még nem jártak ugye iskolába. Augusztus közepétől tértek haza a külföldi nyaralók. Meg is látszik az esetszámban.

[link]

2020. szept. 16. 20:21
 12/17 anonim ***** válasza:
56%
Mondjuk vicces vagy te is, hogy ilyen óvodás szinten törpézel, és képtelen vagy felnőtt szinten feltenni egy kérdést, én sem pártolom Orbán Viktort, de azért a nevét le tudom írni, törpézés és hasonlók helyett.
2020. szept. 16. 21:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Ovodas szint, vagy nem, de nem erdemli meg azt, hogy tisztelettel "beszeljek" rola, es igen ez a nevere is kiterjed. 🙂

A te valaszod is vicces, fokepp azert, mert nem is valasz, semmi erdemleges informaciot nem tudtal hozzafuzni, csak a szinedet vedted meg. 🙂🍊🍊

2020. szept. 16. 21:14
 14/17 anonim ***** válasza:
72%
Látod, a gond nem nálam van, de ha nálad ebből valaki Fideszes mert annyit ír, hogy egy ember nevét írd már le normálisan, és ne ilyen ovis szinten helyettesítsd, akkor gratulálok. :)
2020. szept. 16. 21:17
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
11, akkor kezdték tartani a gólyatáborokat.
2020. szept. 16. 21:23
 16/17 anonim ***** válasza:
29%

Ez a hazajöttek a külföldi nyaralók és hazahozták a vírust megint egy kormánypropaganda. Itthon is tömve voltak a strandok. Mi a t.k.met csináltak volna az emberek 35 fokban ?

Az esetszámok fokozatosan növekedtek azok között is akik itthon nyaraltak csak annyira keveset teszteltünk hogy nem lehetett kimutatni.

2020. szept. 16. 21:54
 17/17 anonim ***** válasza:
8%
Orbán vagy nem Orbán, de az én szülőm már elég idős, és nem akarom, hogy pár bunkó miatt ő is benyelje a vírust. Csak azért, mert egyeseknek remeg a kezük ha nem piálhatnak...
2020. szept. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!