Mikor fogunk vegre mar ossze?
Gondolom ti is hallottatok a szerencsetlen torpe ujabb intezkedeseit, annyira logikatlan az egesz(pl: a 23:00ig valo nyitvatartas szorakozohelyek eseten, csak 23:00 ora utan tamad a virus?)
Tonkre vagja teljesen a vendeglatast/ szorakoztato ipart, mindenki jelentos osszegu tb-t fizet..de fizessunk a tesztert is, nem is akar mennyit...
Nevetseges..komolyan mondom kesz vicc az egesz, es ez senkinek nem tunik fel?
Le kellene eroszakkal valtatni a pba..
vissza jott a nyaralasrol a draga virusunk, es most az influenza szezonban ujra tamad, erdekes.........
10-
""Szerintem azért futottak most fel ennyire az esetszámok, mert elkezdődött az iskola.""
És az Augusztus közepétől megugró esetszámokat mivel magyarázod? Augusztus 21-én - 52 beteg. Augusztus 26-án 73 beteg. Augusztus 29-én 159 beteg. Augusztus 30-án 292 beteg.
Ebben az időszakban még nem jártak ugye iskolába. Augusztus közepétől tértek haza a külföldi nyaralók. Meg is látszik az esetszámban.
Ovodas szint, vagy nem, de nem erdemli meg azt, hogy tisztelettel "beszeljek" rola, es igen ez a nevere is kiterjed. 🙂
A te valaszod is vicces, fokepp azert, mert nem is valasz, semmi erdemleges informaciot nem tudtal hozzafuzni, csak a szinedet vedted meg. 🙂🍊🍊
Ez a hazajöttek a külföldi nyaralók és hazahozták a vírust megint egy kormánypropaganda. Itthon is tömve voltak a strandok. Mi a t.k.met csináltak volna az emberek 35 fokban ?
Az esetszámok fokozatosan növekedtek azok között is akik itthon nyaraltak csak annyira keveset teszteltünk hogy nem lehetett kimutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!