Tekintettel arra, hogy Magyarországon kritikán aluli az egészségügy, köz/felsőoktatás, tömegközlekedés, infrastruktúra, utak állapota, közbiztonság és korrupcióellenesség, mikor fogunk végre embert küldeni a Jupiterre is?
JAj úristen!
Kimondod az igazat mindjárt megjelenik egy raklap fidelitaszos bérkommenter és közli "sorosmigránslibsigyurcsányimádóhazaáruló" vagy mert nem bégetsz az orsósnak.
A tömegközlekedésre azért szerintem nem panaszkodhatunk (legalábbis én ezt érzem Budapesten).
Amúgy meg kit érdekel az előző kormány, tíz éve lassan nem ők vannak, nem kéne már kicsit kilépni a komfort zónából és felelősségre vonni a jelenlegit az aktuális problémákért?
# 5/6, hiába vonod felelősségre, 2/3-ados többsége van, leszarják.
Ellenben lecserélni őket nem tudod jelenleg olyanra, ami jobb lenne. Az utóbbi szavazásokon a gúrcsány féle összefogás, pedig még jobban elrettenti majd az embereket. Én is azt mondom, hogy 10 éve lejárt, csak amikor majd elmegy a nyugdíjas szavazni, és orbán vs. fletó lesz lebutítva, akkor tudja hogy ki küldte a rezsiutalványt legutóbb.
Érdekes hogy nektek mindenért ez a kormány a felelős és semmi nem jó amit csináltak. Valahogy nem hallottam hogy olyan nagyon a kritikán aluli dolgokat emlegettétek volna Karácsony polgármestersége alatt Zuglóban vagy bárhol másutt ahol nem a kormány volt eddig sem döntési helyzetben.
Az ellenzékiek még fingani is csillámosat szoktak nektek, azt értem, de hogy az sem zavar titeket hogy milyen messzire bűzlik, azt már nem.
:o
De az űrprogram nagyon fontos, így már egy igazi ország látszatát keltik, mert nézd itt még űrprogramra is van pénz, dübörög a gazdaság stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!