Mikor fogunk vegre mar ossze?
Gondolom ti is hallottatok a szerencsetlen torpe ujabb intezkedeseit, annyira logikatlan az egesz(pl: a 23:00ig valo nyitvatartas szorakozohelyek eseten, csak 23:00 ora utan tamad a virus?)
Tonkre vagja teljesen a vendeglatast/ szorakoztato ipart, mindenki jelentos osszegu tb-t fizet..de fizessunk a tesztert is, nem is akar mennyit...
Nevetseges..komolyan mondom kesz vicc az egesz, es ez senkinek nem tunik fel?
Le kellene eroszakkal valtatni a pba..
vissza jott a nyaralasrol a draga virusunk, es most az influenza szezonban ujra tamad, erdekes.........
11 előtt nem terjed köztünk?
#4es🙏
Vegre valaki erti is..
Hát most azért ha nagyon akarunk bármelyikbe bele tudnánk kötni.
Csak 23:00 után támad a vírus?
Na és a vendéglátó is csak 23:00 után keres?
Logikátlan mindegyik, bár szerintem is kissé feleslegesek az ilyen intézkedések, ha nem szórakozóhelyeken akkor majd a házi bulikon fog terjedni a vírus.
És kire váltsuk le őket? Melyik az az ellenzéki párt amelyik a szavazók többségének a bizalmát élvezi?
A "bárki" nem mérvadó, mert nincs olyan párt.
Ha teljesen bezárná ezeket a helyeket, akkor tenné totál taccsra őket. Így ha minimálisan is, de fent tudnak esetleg maradni. Szerintem azért futottak most fel ennyire az esetszámok, mert elkezdődött az iskola. Több tízezer gyerek lett összeengedve, olyanok, akik eddig el voltak szeparálva.
Nem, nem értek egyet a korlátozásokkal, legalább is nagy részükkel nem. A határzárat nettó butaságnak tartom, amikor tapasztaljuk, hogy bárkit átengednek ha éppen olyan gatya van a határőrön. Ahogy azzal sem értek egyet, hogy több ezer focidrukkert engedjünk be az országba, de az a magyar, aki nem olyan szerencsés, hogy engedékeny határőrbe fut, a saját anyja temetésére nem jöhet haza, mert két hét karantén.
Logikátlan döntések, amiből választási propagandát gyárt. És igen, 2022-ben megint lesznek annyian, hogy marad ő a kormányon.
Az értelmetlen fröcsögés helyett szerintem az lenne a jó, hogy olyan ellenzék születne, akire érdemes szavazni. Amíg az nincs, addig marad OV és bandája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!