Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gyakorikérdéseken főleg...

A gyakorikérdéseken főleg liberalis érzelmű emberek kommentelnek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 09:05
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
75%
18: "liberalizmus egyik alapja az, hogy minden véleményt el kell fogadni." Ez nekem új. Szóval ha valaki lehülyéz, ha valaki élteti hitlert, ha valaki tagadja egy vírus létezését, ha valaki azt vallja, hogy lapos a föld, akkor mosolyogva bólogatni kell ha valaki liberálisnak vallja magát? Ezt még sose hallottam. Ezért jó a gyk, minden nap tanul az ember.
2020. szept. 13. 11:13
 22/28 anonim ***** válasza:
95%
A többség szerintem liberális.Választáskor rengeteg a Fideszt támogató válaszoló ami biztos nem véletlenül van így.
2020. szept. 13. 11:16
 23/28 anonim ***** válasza:
91%
Mivel ez egy anonim oldal, ezért az ellenzéki hangok vannak túlnyomó többségnek, de ez nem új jelenség, mindig is így volt. Ami a probléma, az a kérdések és válaszok színvonala. Míg mondjuk 5 évvel ezelőtt lehetett érvekkel és ellenérvekkel vitázni, ma már nagyon leegyszerűsödtek a kérdések és a válaszok is, egyes témák érdemi boncolgatására nincs lehetőség.
2020. szept. 13. 12:03
 24/28 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem többen vannak a "lipsik" , csak trükkös a dolog mert a fizetett fidesz trolloknak meg mindegyiknek van 5-10 felhasználói fiókja :D
2020. szept. 13. 15:07
 25/28 anonim ***** válasza:
79%

""csak trükkös a dolog mert a fizetett fidesz trolloknak meg mindegyiknek van 5-10 felhasználói fiókja :D""

Csak a Fideszeseknek lehet több felhasználói fiókja? A baloldali érzelműeknek nem?

2020. szept. 13. 17:51
 26/28 anonim ***** válasza:
De , biztos olyan is van :D
2020. szept. 13. 19:50
 27/28 anonim ***** válasza:
51%
21-es! Felesleges ironizálni, ha ilyen szinten vagy, hogy nem akarod megérteni, akkor az óvodában beszéld meg a többi gyerekkel.
2020. szept. 13. 20:11
 28/28 anonim ***** válasza:
100%

"liberalizmus egyik alapja az, hogy minden véleményt el kell fogadni."

Ez nekem is új. Szerintem elfogadni semmilyen véleményt nem KELL. Az viszont szerintem is fontos, hogy bárki elmondhassa a véleményét. Akár Hitlert élteti, akár a vírust tagadja. Viszont ami szintén nagyon fontos, hogy erre reagálhasson az emberek 99%-a, akik szerint Hitler nem volt menő és a vírus is létezik.

2020. szept. 14. 19:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!