A gyakorikérdéseken főleg liberalis érzelmű emberek kommentelnek?
Attól függ, hogy mit értesz liberális alatt. Klasszikus értelemben szerintem Magyarország 90%-a liberális gondolkodású. A kormányzati kommunikáció mentén értelmezve pedig az ellenzékiek a liberálisok, ami kb az emberek 50%-a.
Én azt figyelmet meg itt, hogy a kormánypárti kommentelők főleg frusztráltan, személyeskedéssel (lásd első hozzászóló), trágárkodással, Gyurcsányozással operálnak, míg az ellenzékiek között bőven akadnak olyanok, akik higgadtan érvelnek.
Bőven többségben vannak itt a lipsik, a kormánypártiak általában több regisztrációt használnak.
De ez náluk általános:
(Ez még a régi Index.)
8 ja, mert a "nem liberálisok" azok meg felpontozzák azokat, amikkel nem értenek egyet...
(tessék egy példa a gyk politika kategóriájának átlagos értelmi színtjére...)
Nagyon megtévesztő ez a liberális jelző!
Amikor valakit ezzel azonosítasz akkor egy Gyurcsány párti, baloldali anarchistára gondolsz, mert ma ezek álltak be eme eszme mögé. Persze amikor szembesítsd őket valódi lényükkel akkor bebújnak a liberális eszme mögé és onnan mondják annak jó tulajdonságait.
De emberek, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni! Ezek soha nem voltak liberálisok, ez az egész egy álca a megtévesztéshez!
És hogy a kérdésre is válaszoljak igen,sokan vannak itt au úgynevezett álcázott liberálisok akiknek csak addig látnak hogy Orbánt le kell váltani. Sajnos az emberek többségét nem érdekli a politika. Nekem 10-ből 9 kollégám fejből mondja az ellenzéki propagandát úgy hogy állításuk szerint nem néznek híreket, hanem csak ami eljut hozzájuk hír a rádión vagy okostelefonon keresztül úgy tájékozódnak. Egészen elképesztő az az agymosás amit a mai fiatalokkal csinálnak. Az internet világa az ellenzéké, a Fidesz töketlen és képtelen megszólítani a fiatalokat. Ez lesz a vesztük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!