Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gyakorikérdéseken főleg...

A gyakorikérdéseken főleg liberalis érzelmű emberek kommentelnek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 09:05
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
33%
Nem feltétlen, de ők nagyon, ha felszólítják, ha nem. Ha nem ők vannak a kérdésben, nekik akkor is írni kell valami "okosat" nehogy kimaradjanak valamiből.
2020. szept. 13. 09:10
 2/28 anonim ***** válasza:
61%
Lehetséges. De én sem tudom a pontos választ, mert sok a troll. De annyit elárulhatok, hogy én liberális vagyok;)
2020. szept. 13. 09:11
 3/28 anonim ***** válasza:
79%
Fele-fele, időszakosan néha több a konzervatív és néha több a liberális.
2020. szept. 13. 09:20
 4/28 anonim ***** válasza:
83%

Attól függ, hogy mit értesz liberális alatt. Klasszikus értelemben szerintem Magyarország 90%-a liberális gondolkodású. A kormányzati kommunikáció mentén értelmezve pedig az ellenzékiek a liberálisok, ami kb az emberek 50%-a.

Én azt figyelmet meg itt, hogy a kormánypárti kommentelők főleg frusztráltan, személyeskedéssel (lásd első hozzászóló), trágárkodással, Gyurcsányozással operálnak, míg az ellenzékiek között bőven akadnak olyanok, akik higgadtan érvelnek.

2020. szept. 13. 09:21
 5/28 Molyember ***** válasza:
37%

Bőven többségben vannak itt a lipsik, a kormánypártiak általában több regisztrációt használnak.

De ez náluk általános:

[link]

(Ez még a régi Index.)

2020. szept. 13. 09:23
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Régebben sokkal több volt a kormánykritikus, főleg a kérdéseken vagyis azoknak a hiányán látszik, hogy mintha sokan elhagyták volna a gyakorit közülük. Lehet az új felület miatt és semmi köze a politikához az egésznek az is lehet.
2020. szept. 13. 09:39
 7/28 anonim ***** válasza:
81%
Meg lehet nézni a politika kategória kérdéseit: tele van gyurcsánnyal, karácsonnyal, mihazánkkal, bevánorlózással, libsizéssel és újabban SZFE ellenességgel. Épp mikor mi van kiadva fentről. Persze azt, hogy ezt hány felhasználó írja, az más kérdés. És a legtöbb a kérdés kiírása után eltűnik, a visszakérdésekre már nem tud válaszolni, vagy csak a szokásos gyurcsányozás, libsizés a válasz.
2020. szept. 13. 09:53
 8/28 anonim ***** válasza:
15%
Nem, de a "liberálisok" lepontoznak VÉLEMÉNYEKET is, amivel nem értenek egyet.
2020. szept. 13. 10:02
 9/28 anonim ***** válasza:
79%

8 ja, mert a "nem liberálisok" azok meg felpontozzák azokat, amikkel nem értenek egyet...

(tessék egy példa a gyk politika kategóriájának átlagos értelmi színtjére...)

2020. szept. 13. 10:10
 10/28 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon megtévesztő ez a liberális jelző!

Amikor valakit ezzel azonosítasz akkor egy Gyurcsány párti, baloldali anarchistára gondolsz, mert ma ezek álltak be eme eszme mögé. Persze amikor szembesítsd őket valódi lényükkel akkor bebújnak a liberális eszme mögé és onnan mondják annak jó tulajdonságait.

De emberek, ne hagyjátok magatokat megtéveszteni! Ezek soha nem voltak liberálisok, ez az egész egy álca a megtévesztéshez!

És hogy a kérdésre is válaszoljak igen,sokan vannak itt au úgynevezett álcázott liberálisok akiknek csak addig látnak hogy Orbánt le kell váltani. Sajnos az emberek többségét nem érdekli a politika. Nekem 10-ből 9 kollégám fejből mondja az ellenzéki propagandát úgy hogy állításuk szerint nem néznek híreket, hanem csak ami eljut hozzájuk hír a rádión vagy okostelefonon keresztül úgy tájékozódnak. Egészen elképesztő az az agymosás amit a mai fiatalokkal csinálnak. Az internet világa az ellenzéké, a Fidesz töketlen és képtelen megszólítani a fiatalokat. Ez lesz a vesztük.

2020. szept. 13. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!