A Tudomány kategóriában lévő kommentelőknek mi a foglakozása?
Én egy munkanélküli, alkalmi munkákból élő, lecsúszott egzisztenciájú, társadalom alsó részének a peremén élő ember vagyok, aki a szociális háló miatt van még életben.
Nem volt ez mindig így, fizikával és alternatív tudományokkal foglalkoztam, majd egyszer egy tudományos áttörésre jöttem rá, beadtam a szabadalmat rá, majd nemsokára kiraktak a melóhelyről, és sehova nem vesznek fel azóta.
Rögtön utána "megkerestek" hogy felejtsem el amin eddig csak gondolkodtam is, mert véletlen balesetek mindig előfordulhatnak :)
Így hiába magyarázok a fizikáról meg részecskékről a favágás meg fűnyírás közben a kollegáknak, azok csak néznek, mint én, mikor kiraktak a tudományos életből :) :D
Gépész, pluszban finommech. műszeripari technikus, CNC programozói meg hálózatgazdai képesítéssel, német-angol közép C nyelvvizsgával.
Korábban szikraforgácsolóként dolgoztam.
Utána egy japán cég magyar leányvállalatának karbantartási főnökeként.
Aztán a Magneti-Marelli és a Fiat cégképviseleti mérnökeként a Suzukiban, a Fiat dízelmotorok, valamint azok motorvezérlőinek sori szervizelésén és pótalkatrész-ellátásán.
Aztán mérnök-kereskedőként német hegesztőgépek magyar forgalmazójánál.
Jelenleg szerszámgépgyártónál műszaki-kereskedelmi-marketing mérnöki pozícióban.
Assz'em nem hagytam ki semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!