Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A gyakorikérdéseken főleg...

A gyakorikérdéseken főleg liberalis érzelmű emberek kommentelnek?

Figyelt kérdés
2020. szept. 13. 09:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
24%

7/10

Mégis munkaidőben csak veletek van tele minden. Munkanapokon reggel 8 és 16 óra között csak ti vagytok, de ti intenzíven, minden fórumon. Ezt magyarázd ki.

2020. szept. 13. 10:15
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
11: veletek? kik azok a "veletek"? Én másokról nem tudok nyilatkozni, de én ritkán írogatok ide munkaidőben, ha néha mégis, akkor talán azért, mert nem a szalag mellett állok 8 órát és néha pihenésképpen ránézek a gyk-ra. Munkaidőn kívül meg ha jó az idő és van jobb dolgom, akkor szintén nem ide irogatok. Megfelel a magyarázat? Megoldódott a rejtély?
2020. szept. 13. 10:18
 13/28 Deák Dominik 2020 ***** válasza:

Amikor erről szavazást indítottam, akkor nem a lipsik voltak többségben:

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__104..

2020. szept. 13. 10:31
 14/28 anonim ***** válasza:
8%

#12/13

Úgy, hogy nem vállaljátok a neveteket, nehéz megmondani, hogy ki kicsoda és kik azok, akik munkaidőben munkaszerűen 8 órában írják az ellenzéki hozzászólásokat.

2020. szept. 13. 10:37
 15/28 anonim ***** válasza:

9-es! Valóban jó példa vagy az értelmi szint bemutatására.

A véleményre vonatkozó kérdésekkel kapcsolatban az a helyzet, hogy, amivel nem értünk egyet, nem kell lepontozni, ahogy fel sem. A kérdező az emberek véleményére kíváncsi, nyilván azért, mert nincs egyértelmű válasz és akármilyen okosnak érzed magad, még te sem tudod a biztos választ.

2020. szept. 13. 10:40
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

14: és ezt pont Deák Dominiknak írod :DD Gratulálok! :D

Jó tudni, hogy akinek neve van az mind fideszes. Ez nekem új.

2020. szept. 13. 10:42
 17/28 anonim ***** válasza:
15: a gyk így működik. Ha valóban az számítana, hogy a kérdezőnek melyik válasz a fontos, akkor csak a kérdezők pontozhatnának.
2020. szept. 13. 10:44
 18/28 anonim ***** válasza:
49%
17-es! Igen, csak így értelmetlen a pontozás. Egyébként sok kérdező is már a kérdésben sugallja, hogy milyen választ vár (inkább megerősítést) és lepontozza a neki nem tetszőt. Ezek észrevételem szerint inkább "liberális" felfogású emberek és azért tettem idézőjelbe, mert a liberalizmus egyik alapja az, hogy minden véleményt el kell fogadni.
2020. szept. 13. 10:51
 19/28 mindentudó99 ***** válasza:
93%
Nem lehet tudni. Sose tudhatod lehet akad olyan hogy van 8 regisztrációja és naphosszat nyomja a dumáját pontozgatja saját magát. Akár egyik akár másik oldalon. Egyszer kétszer már észrevehető volt mikor pl a kérdező több hozzászólás után kérdezőként válaszolt csak megfeletkezett róla hogy épp a másik reggel van bejelentkezve. Néha egyszer egyszer ki lehet ilyet szúrni. Kérdés kinek van erre ideje. Vagy mi jó ebbe.
2020. szept. 13. 11:03
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt mindenféle ember megtalálható. Liberális, nem liberális, troll, és szimplán hülye is.
2020. szept. 13. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!