Melyik szerv ellenőrzi, hogy a szolgáltató cégek betartják-e a maszkviselési rendeletet?
Mondjuk ezen múltkor én is elgondolkodtam, mikor a maszk nélküli fagyiárusok kiszolgáltak és közben a kasszás megfogta az egyik ujjával a tölcsért a szalvéta fölött. Kértem új fagyit, nyúlt oda a pénzes kézzel szalvéta nélkül az újért, már ki is szedte, mire tudatosult, hogy azon hőzöngök, hogy ne fogja meg koszos kézzel a tölcsért. Erre a másik eladó elkezdte magyarázni, hogy a kiszolgálók mind kesztyűben vannak kivéve a kasszást, így nem gond, hogy hozzáérnek. Mondom ezt értem, de nekem a kasszás ért hozzá...
Mindezt olyan boltban, ahol az összes vásárló föl-le rohangált maszk nélkül és a boltosok felhívták rá a figyelmem, hogy igazán nem fognak szólni érte, ha én is leveszem.
És a végén még a fagyi is rossz volt, pedig valami prémium kategóriásat kértem felárral. Szóval engem is érdekelne, hogy hol lehet bejelenteni, ha élelmiszert szolgálnak ki maszk nélkül. A fenéért döntjük be a gazdaságot, ha ugyanúgy mindenki beteg lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!