A kormánypártiak tényleg elhiszik hogy a kormány egy feddhetetlen báránylelkű banda, aki egy forintot nem emelne ki a kormány zsebéből, vagy csak trollkodásból jóhiszeműsködnek?
Van egy nagy Fideszes haverom aki nem kertel, hogy igen, lopnak mint az állat, de legalább számára szimpatikusabban kormányoznak, szimpatikusabb döntéseket hoznak mint a szocik. Meg hát "a gyurcsány is ezt csinálta csak még ennél is rosszabban kormányzott".
Viszont vannak olyan kormánypárti szimpatizánsok, akik tényleg elhiszik hogy Orbánék nem talicskával lopják szét az országot, és Mészáros Lőrinc igazából csak azért olyan gazdag, mert okosabb mint Mark Zuckerberg?
Mert szerintem ennyire azért ők sem hülyék, csak az ellenzékieket akarják pukkasztani az álnaivkodásukkal.
Az EU előtt is volt élet. Az egy dolog, hogy nem volt túl jó, de most sem az, hiába vagyunk EU tagok. Gyakorlatilag alig változott valami 16 éve, hiába vagyunk tagok.
Az EU előtti nehéz időszakot pedig köszönjük meg az ész nélkül privatizálóknak, ami egy rakás munkanélkülit generált. Apropó, valamiért akkor is bejöttek ide a multik, hiába nem voltunk tagok.
Hagyjuk már ezt az állandó fideszezést. Az ember hócipője tele van azzal, hogy bármit leír, abból rögtön a fidesznek kell előjönnie. Ennyire nem fekete vagy fehér a téma. Hogy a fenébe lehet az, hogy itt minden fillért ellopnak ami EU-s támogatás, az EU mégis utalja a lóvét vagy 14 éve folyamatosan? Most ennyire hülyék az EU hígagyú fejesei, vagy mégsem lopnak el MINDEN fillért? Lehet választani.
Az meg félelmetes, hogy fel sem merül olyan opció, hogy az EU nem vált be számunkra. Neeem, az nem lehet...agymosás 2.0
Mint írtam az EU előtt is volt élet, azt is leírtam, hogy kik miatt volt olyan, amilyen. Az meg főleg nem tetszik, hogy kitaláltak egy nem működő ideológiát, és most azt akarják beleverni a tagállamokba, zsarolással.
Én csak annyit mondok, hogy Isten őket úgy segélje, és amikor húzzák a keresztények az x-et az álkeresztényekre, mert azok, akkor gondoljanak abba bele, hogy az az x ámen-t is jelent még akkor is, ha csak később mondják rá az esküt és ezt a mondatot.
Tehát Isten őket úgy segélje, ki mondja ki még azt, hogy ámen?! Biztos, hogy ez áldás lenne, nem átok?!
És ki dönti el, hogy ki az álkeresztény, és mitől az? Egy ateista? Mert az vicces lenne.
Az emberek nem azért húzzák be a fideszt, mert keresztény, hanem azért mert nemzeti (még ha csak színjáték is az egész).
Elég nehéz azt nemzetinek nevezni, aki a nemzet kárára cselekszik. Nem a malomkő méretű kokárdától lesz valaki nemzeti, mint ahogy nem attól lesz valaki keresztény, hogy azt mondja: "Uram, Uram!"
Nem az a lényeg, hogy én mit mondok, (és egyáltalán miből gondolod, hogy ateista vagyok?!) de még az se lényeges, hogy mit mond egy pap, vagy lelkész: a lényeg, hogy mi van a Bibliában!
"Nem mindenki megy be a mennyek országába, aki ezt mondja nekem: Uram, Uram, hanem csak az, aki cselekszi az én mennyei Atyám akaratát. Sokan mondják majd nekem azon a napon: Uram, Uram, nem a te nevedben prófétáltunk-e, nem a te nevedben űztünk-e ördögöket, és nem a te nevedben tettünk-e sok csodát? És akkor kijelentem nekik: Sohasem ismertelek titeket, távozzatok tőlem, ti gonosztevők!"
(Máté evangéliuma 7:21-23)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!