A kormánypártiak tényleg elhiszik hogy a kormány egy feddhetetlen báránylelkű banda, aki egy forintot nem emelne ki a kormány zsebéből, vagy csak trollkodásból jóhiszeműsködnek?
Van egy nagy Fideszes haverom aki nem kertel, hogy igen, lopnak mint az állat, de legalább számára szimpatikusabban kormányoznak, szimpatikusabb döntéseket hoznak mint a szocik. Meg hát "a gyurcsány is ezt csinálta csak még ennél is rosszabban kormányzott".
Viszont vannak olyan kormánypárti szimpatizánsok, akik tényleg elhiszik hogy Orbánék nem talicskával lopják szét az országot, és Mészáros Lőrinc igazából csak azért olyan gazdag, mert okosabb mint Mark Zuckerberg?
Mert szerintem ennyire azért ők sem hülyék, csak az ellenzékieket akarják pukkasztani az álnaivkodásukkal.
Nem lopnak, hanem kihasználják a lehetőségeket, ahogy mindenki tenné, ha ilyen helyzetben lenne. Tehát nem igazán lehet felelősségre vonni senkit. Persze igazságtalan, de nem törvényellenes.
Én azt azért nem mondanám, hogy Fideszes vagyok, mert nem vagyok elkötelezve, de a Fideszre szavaztam eddig és ha nem lesz jobb, ezután is arra fogok. Vannak dolgok, amivel nagyon nem értek egyet, de a jelenlegi ellenzéket sokkal rosszabbak tartom, egyébként ők is ugyanezt csinálták annak idején.
"Ezek csak a szokásos ballib hazugságok. Inkább szép csendben örüljetek, hogy a többség megtűr titeket (egyelőre)."
A bunkó takács. Akkor állítólag az ellenzék uszít. Ha máskor nem is, akkor lesz végetek, ha elkezditek vegzálni azokat az emebereket, akik nem állnak be a sorotokba a fütyeszre szavazni. Nem csak kígyóvállú 75 kilós egyetemistákból áll az ellenzék.
Miért jó az ellenzékieknek arról hazudozni, hogy milyen egy fideszes? Mindig kiderül, hogy ezek a felvetések általában hazugságok.
Én is tudom, hogy lop a fidesz, és én is csak erősíteni tudom az előttem elhangzottakat: nem vagyok hajlandó egy olyan ellenzékre szavazni, akik a nagy összefogásban egymást is cseszegetik, és nem rendelkeznek egy minimális nemzeti öntudattal sem. Ja igen, és mellé még lopnak is, és hajlanak a privatizációra újból. Pluszban nekem nem hiányzik, hogy a családtámogatási rendszert is megnyírbálják, mert ennek a segítségével tudtunk haladni nagycsaládként. Bocs, de akkor inkább maradjon a fidesz.
Ugyan már! Az Orbán beleszorult Putyin seggébe, ahogy az egész Fidesz és Tarlós is benne van Orbán seggében. Orbánnak is csak a szája nagy, de megtesz mindent, amit az EU elvár, ez a képmutatás.
Persze el lehet játszani, hogy mi lenne, ha kilépnénk az EU-ból, megmondom:
VÁM, vagyis a külföldi termékeknek rendesen megemelkedne az ára. Persze Magyarország nem tudna soha önellátó ország lenni, főleg gazdaságosan nem, ez csak egy lázálom, és így minden sokkal drágább lenne.
A multik jelentős része lelépne, na az se lenne egy leányálom, mert akkor a fizetőképes kereslet csökken, és az rögtön bedönti a gazdaság többi részét is. Így is az EU támogatásával hiteti el Orbán veled, hogy erősödik a gazdaság, amúgy nem igazán mondható ez el. És ki húzna ki minket később ki a szarból, talán Putyin, vagy Erdogan?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!