Karácsony Gergely jogosítványszerzési botladozásai kísértetiesen hasonlítanak a városvezetési szokásaira?
Mint ismert Karácsony képtelen volt megszerezni a jogosítványt, oktatói szerint teljesen alkalmatlan volt.
Emiatt haragszik az autósokra?
Értem, én védem...
Te miért támadod ilyen alantas módon?
Ha kritizálod, mint politikust, ahhoz jogod van...tedd azt!
De amikor ilyenekkel támadtok az hányinger...ezzel magatokat járatjátok csak le!
A kérdezőnek jogosítványa van-e?
Tipikusan az a kövér ember aki még wc-re is kocsival jár.
Micimackó így van, azt mondok amit akarok, ha elhiszed hogy van elhiszed ha nem akkor nem.
Viszont Kari Gerinél TUDJUK, hogy nincs mert autó vezetésben is ugyanolyan balfácán mint a városvezetésben.
Gratulálunk neked és a többi szavazónak is, hogy Tarlóst egy ilyen alkalmatlan anyámasszonykatonájára cseréltétek le..
Szerencsére nem vagyok pesti, csak azokat sajnálom akik nem rá szavaztak de miatta szívnak.
Kérdező, ha nem vagy pesti akkor mi a fenéért vered itt magad Karácsony miatt?
Foglalkozz inkább Sorossal...:)
Mindig alul kerekedsz a vitáinkban Micimackó, de most nagyon gyengén jöttél ki ezzel a Soros válasszal.
Pedig hányszor megfogadtam, hogy galambokkal nem sakkozok..
Ertem, alulmaradok a vitákban...
Azt se tudom, hogy ki vagy...te egy névtelen kérdező vagy semmi több...
Ha majd be lehet azonosítani akkor leszel esetleg valaki...
Most ha DK-s lennék mint te akkor küldhettem volna egy képet ha lehetne csatolni mint Gréczy elvtárs, de arra nincs lehetőség. Bár én nem is készítek ilyen képeket, főleg nem a munkahelyemen. De hát a DK-sok már csak ilyenek.
Most kimegyek lefotóztatom magam a biciklimmel téglákon, aztán elindulok a városba az autómmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!