Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elégedett vagy Karácsony...

Elégedett vagy Karácsony Gergellyel, mint főpolgármester?

Figyelt kérdés

2020. szept. 3. 16:27
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
71 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Én Kamus Gerit egy félnótás baromnak tartom, szerencsére nem élek Budapesten. Lehet szidni Orbánt a stadionjaiért, strómanjaiért, de Kamus Geri se különb a maga biciklimániájával, félmillió tanácsadójával.
2020. szept. 3. 18:09
 2/17 anonim ***** válasza:
68%
Normális ember nem lehet elégedett ezzel a rakás szerencsétlenséggel. A médiában gyakran megforduló ellenzéki figurák (Závecz, Szakonyi, Horn G., stb.) megnyilvánulásain jól látszik, hogy ők is csak "küldetéstudatból" védelmezik Pesti út-, Lánchíd-, biciklisáv-ügyben, stb. és már előre rettegnek, hogy legközelebb majd mekkora sz@rból kell őt kihúzni és közben jó képet vágni hozzá... :)
2020. szept. 3. 18:38
 3/17 anonim ***** válasza:
73%
Nem, mert nem vagyok biciklis, másnak meg semmi oka, hogy elégedett legyen vele.
2020. szept. 3. 18:43
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

"Elégedett vagy Karácsony Gergellyel, mint főpolgármester?"

Nem én vagyok a főpolgármester, hanem ő.

2020. szept. 3. 18:48
 5/17 mindentudó99 ***** válasza:
10%
Kíváncsi lennék ha nem lenne stadion stop akkor hány stadion èpülne. Mert így stop idején elég sok.
2020. szept. 3. 19:00
 6/17 anonim ***** válasza:
21%
Elégedett vagyok vele, és a budapestiek többsége is az, mert ők látják, és tlátják hogy mi van, és ki a felelős a nehézségekért. Az elvakult fideszesek akkor sem lennének elégedettek vele, ha maga Jézus lenne és csodákat tenne, mert csak arra bírnak gondolni, hogy csak az fidesz "k"dnp jelült lehet jó (nagyon nem az), és mindenki más csak rossz lehet, és ezzel mossa az agyukat a fidesz média beleértve a "köz"médiát is.
2020. szept. 3. 20:10
 7/17 anonim ***** válasza:
69%
#6: Hű, ez nagyon gyenguszra sikeredett... Én Budapesten élek és képtelenség nem észrevenni, hogy mekkorát fejlődött a város Tarlós 9 éve alatt. Szinte össze sem lehet számolni, hány frekventált köztér újult és szépült meg, valamint a budai fonódó villamoshálózat mennyivel tette egyszerűbbé, kényelmesebbé és gyorsabbá a közlekedést. Ehhez képest Geri lassan már 1 éve látványosan nem tesz semmit, a ténykedése kimerül abban, hogy megmagyarázza, mit miért nem képes elindítani, már ha egyáltalán megszólal (a Hír TV kérdéseire sértett hülyegyerek módjára sosem válaszol). Mai hír, hogy még jogosítványt sem volt képes szerezni, többször is megbukott a vizsgán.
2020. szept. 3. 20:24
 8/17 anonim ***** válasza:
55%
Nem könnyű megítélni, mert kapja az ívet a kormánytól a polgármester,nem tudom, hogy a Lánchíd felujítás mi miatt ne kezdődik el.
2020. szept. 3. 20:55
 9/17 anonim ***** válasza:
28%

#7 kb. 10 hónap. Mondd meg nekem, hogy Tarlós mit csinált az ELSŐ tíz hónapjában! Azt a teljesítményt lehet ESETLEG összehasonlítani. Tudod, minden kezdet nehéz, és ez nem közhely. Főleg ha szándékosan megnehezíti a Fidesz.

Valóban tett egy-két dolgot Tarlós EU-s támogatásból, iszonyatos túlárazással. Letérkövezett mindent, szinte alig maradt zöld felület.

Kapna annyi forrást Karácsony, mint Tarlós kapott, nem itt tartanánk. De a Fidesz egy aljadék. Nyiltan megzsarolták a választás előtt a szavazókat, és most be is váltják a fenyegetésüket. Egyre másra vonják meg a forrásokat az önkormányzatoktól és a civil szervezetektől. Biztos a Bibliából tanulták ezt.

2020. szept. 3. 20:59
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

7-es!

Azért ez a jogsis hír vagy igaz vagy nem, mindkettő lehetőséget el tudom képzelni.

Nekem mondjuk tetszett, hogy megcsinálta ezt az 1 perc várakozást június 4.-én, Trianon 100. évfordulóján.

Arra viszont, nem tudom mi szükség volna, hogy legyen Nelson Mandela park Magyarországon.(tudomásom szerint nincs kötődése az országhoz)

2020. szept. 3. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!