Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elégedett vagy Karácsony...

Elégedett vagy Karácsony Gergellyel, mint főpolgármester?

Figyelt kérdés

2020. szept. 3. 16:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
71%

A BKV tele lett ismét csövikkel, dorgosokkal, cigányokkal, használhatatlan, mióta ingyen utaznak, életveszély szinte. Ja, és a mi jegyárainkat sem sikerült lejjebb tornászni :)

A 3-as metrónk nem lett klímás 1 év alatt, nem látom minden körzetben, rendelőben az új CT-ket sem, csak a városi közlekedés lehetetlenül el egyre jobban, és a csávó járatja le magát napról napra jobban.

Ennél szerintem minden jobb.

Egy ellenzéki

2020. szept. 3. 22:09
 12/17 anonim ***** válasza:

9!

Karácsony leszűkítette, letérkövezte a Városliget legfontosabb bringás útvonalát. Szűk lett és a térkövezés miatt járdának néz ki. Korábban lehetett biztonságosan közlekedni ott, most már nem. Gyerekeknek tartottak ott korábban edzéseket, ennek is lőttek.

2020. szept. 4. 04:43
 13/17 anonim ***** válasza:
#11 Nem is volt arról szó, hogy minden rendelőben, körzetben legyen CT, ez a te hazugságod, vagy szövegértési problémád.
2020. szept. 4. 09:24
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 13!

Lehet kötekedni, nem szóról szóra idéztem. Minden kerület volt a hivatalos. Nos, az én kerületemben és a párom kerületében is 1-1 rendelő van. Sztkra gondoltam természetesen, nem a háziorvosi rendelőkre.

Szóval, javítanám: nem látom minden kerületben a saját CT-ket !

Itt egy lista, elég érdekes az a 140/5 közel egy év alatt.

[link]

A legfontosabb valóban a koszos, büdös alkeszokat felengedni a közlekedési eszközökre, és a Lokált kitiltani.

Gyönyörű teljesítmény.

2020. szept. 4. 10:04
 15/17 anonim ***** válasza:

Ajánlom figyelmedbe az általad közölt linket. :) Megjegyzem, nem hivatalos oldal, és korrekt akkor lenne, ha a működtetője olvasná a jegyzőkönyveket, de nem, csupán az esetlegesen beküldött cikkekre vár tátott szájjal, és azon is alszik. Pár nappal ezelőtt még februári, vagy mikori volt az utolsó frissítés, most felébredt, és szeptemberi is van. Megjegyzem, szerintem így se teljes a lista, de időarányosan nézve nem is szörnyű. Teljesített, részben teljesített és folyamatban lévő ügyek százalékban pont annyi, mint amennyi idő eltelt a ciklusból.

A fideszpropaganda Lokált berakni ingyen, erkölcstelen versenyelőnyt biztosítva nekik, na az volt ám a nagyon gyönyörű teljesítmény annak idején!

2020. szept. 29. 17:31
 16/17 anonim ***** válasza:
...És mindezt úgy, hogy a Fidesz nem győz keresztbe tenni Budapestnek, egyre-másra vonják el a bevételeit, stb.
2020. szept. 30. 18:28
 17/17 tarkany ***** válasza:

Csoda, hogy a szülei kiengedik az utcára egyedül!

Tényleg tud biciklizni??

2021. jún. 19. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!